Salı, Haziran 18, 2024

AMD Radeon RX 7000 Serisi Böyle Görünebilir

Paylaş

silkroad gaminggentr

AMD’nin yeni ekran kartları Kasım ayının hemen başında geliyor. Böylece yeni nesilde de AMD ile Nvidia savaşı başlamış olacak. Tanıtıma kadar da AMD Radeon RX 7000 serisi için sızıntılar gelmeye devam edecektir.

Sızıntılar ve teknik özellik beklentileri bir yana, geçtiğimiz gün yeni ekran kartının tasarımını ortaya koyabileceği söylenen bir konsept çalışması yayınlandı.

Technetium tarafından yayınlanan konsept çalışması, serinin tasarımının nasıl olabileceğini ortaya koyuyor.

AMD Radeon RX 7000 Tasarımı için Yeni Konsept Çalışması

Technetium tarafından hazırlanan konsept çalışması, AMD’nin Ryzen 7000 serisi işlemcilerini duyurduğu etkinlikte gösterilen ekran kartı tasarımı üzerinden yükseliyor.

Muhtemelen etkinlikte gösterilen ekran kartı serinin en üst modellerinden biri olacak olan RX 7900 XT modeline aitti. Haliyle hazırlanan konsept çalışmasının da serinin en üst modellerine ait tasarımı yansıttığı düşünülüyor.

AMD Radeon RX 7000

AMD Radeon RX 7000

Çalışmaya baktığımız zaman hafif konum farkları olan 3 fanın başrol oynayacağını görüyoruz. Tamamen yeni bir tasarımın geleceği ve kartların daha kalın olacağı da vurgulanmış.

Tabii ki bu tasarım AMD Radeon RX 7000 serisinin tasarımını ne kadar yansıtır bilmek zor. Şimdilik sadece yeni bir konsept çalışması olarak değerlendirmek lazım. Kasım ayının başında nihai tasarımları göreceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler