Cumartesi, Temmuz 27, 2024

AMD Radeon RX 7000 Serisi için Lansman Tarihi Açıklandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

AMD’nin yeni nesil ekran kartlarının 2022 yılı bitmeden tanıtılacağını biliyorduk ama AMD Radeon RX 7000 tanıtım tarihi için kesin bir bilgi yoktu.

Yeni AMD ekran kartları ne zaman tanıtılacak derken beklenen açıklama geldi. Çok yakında RX 7000 serisiyle tanışıyoruz.

AMD Radeon RX 7000 Serisi Ne Zaman Tanıtılacak?

AMD Radeon Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Scott Herkelman tarafından yapılan paylaşıma göre söz konusu ekran kartları 3 Kasım 2022 tarihinde tanıtılacak.

Zamanlama çok manidar. 🙂 Öyle ki bugün Nvidia yeni nesil ekran kartlarının duyurusunu gerçekleştirecek. RTX 40 serisiyle karşı karşıya kalacağız.

AMD Radeon RX 7000 tanıtım tarihi

AMD’nin RDNA 3 mimarili yeni ekran kartları için tanıtım tarihinin bugün açıklanmış olması da Nvidia serilerine bir cevap olarak nitelendirilebilir. Bir nevi rakibe hazırız mesajı veriliyor gibi algılayabiliriz.

Bu rekabetten kazançlı çıkan ise PC dünyası olacak gibi duruyor. Zira hem AMD cephesinde hem de Nvidia cephesinde yeni nesiller için beklentiler bir hayli yüksek.

AMD Radeon RX 7000 tanıtım tarihi

Belki bu kez fiyatlar da daha makul olur da yeni nesil ekran kartlarıyla beraber güzel bir döneme gireriz. Ne diyelim tanıtımları bekleyeceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler