Cuma, Mart 29, 2024

AMD ve ASUS CS:Go Turnuvası Düzenliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çok yakında AMD ve ASUS işbirliği ile birlikte CS:Go tutkunları bir araya gelerek turnuvada kozlarını paylaşacak. Düzenlenen organizasyonda PC Hocası olarak bizler de yer alacağımız gibi, etkinliğin detayları ve ödüller de belli oldu.

İki Yiğit Çıktı Meydane!

AMD ve ASUS iştiraki ile birlikte CS:Go tutkunları için ASUS Radeon CS:Go adı altında bir turnuva düzenleniyor. Final heyecanı 25 Eylül‘de İstanbul Adeks‘te gerçekleştirileceği gibi, oyun severler etkinlik süresince ASUS’un RX 400 serisi ROG Strix ekran kartları ile oyun deneyimlerini test edebilecekler. Ayrıca yeni ROG Strix serisi ekran kartını deneyecek olan ziyaretçiler yarışmalarda hediyeler de kazanacaklar.

CS Go turnuvasının ilk aşaması internet üzerinden yapılacak elemeler ile gerçekleşecek. Ardından 25 Eylül tarihinde final Adeks’te gerçekleşeceği gibi, 5 kişilik ekipler halinde yarışacak olan takımlar, turnuvanın sonunda aşağıdaki ödüllere sahip olacaklar:

1. Olan Takım: 5 Adet ASUS VG245H 24″ Full HD FreeSync 1ms Gaming Monitör

2. Olan Takım: 5 Adet ASUS ROG Strix-RX460-O4G-Gaming ekran kartı

3. Olan Takım: 5 Adet ASUS Cerberus Gaming Klavye ve Mouse

Açıkçası ödüller ilk kez düzenlenen bir turnuva için gayet cömertçe seçilmiş. Biz de PC Hocası ailesi olarak sizlere bu etkinliği duyurarak çorbada bizim de tuzumuzun olmasını istedik.

25 Eylül tarihinde etkinliğe katılacak olan arkadaşlarımız bizlere detayları iletebilirse, hep birlikte bir noktada buluşup, beraber gidebiliriz. Hem güzel bir gün, hem de güzel bir etkinlik yaşamış oluruz. Eğer turnuvaya takımınızı kurup katılmak istiyorsanız ve turnuvanın şartları hakkında bilgi almak istiyorsanız, 3 Eylül tarihine kadar buraya tıklayarak başvurunuzu iletebilirsiniz.

CS-Go-Turnuva

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler