Cuma, Nisan 26, 2024

Amerikanın Uygun Alışveriş Devi Artık Ülkemizde

Paylaş

silkroad gaminggentr

Amerika merkezli bilgisayar, oyuncu ekipmanları ağırlıklı olarak satış yapan Newegg sessiz soluksuz ülkemizde giriş yaptı. Hiç kimselere haber bile vermeden gelen Newegg açıkçası bizi şaşırttı. Gelirken haber verseydi en azından şeker, kolonya tutardık. Şaka bir yana Newegg’ e girdiğinizde üst sekmeden ülke seçimlerine geldiğinizde Asya kategorisinde Türkiyeyi eklemişler.

NewEgg Neler Yapıyor ?

Henüz Beta sürecinde olan Newegg güvenilirlik konusunda, uygun fiyat konusunda hiç canınızı sıkmaz. Newegg’ e girince sitede ürünlerin gerçekten uygun fiyatlara satıldığını göreceksiniz. Kargo ücretleri konusuna gelirsek, Siteden bir ürün satın almak istediğimizde 300 TL gibi bir fiyat bizi karşılıyor. Newegg’in dediğine göre beta süreci bittiğinde tüm bu sorunların aşılacağı söyleniyor.

newegg

Ülkemizde böyle güzel gelişmelerin olması açıkçası bizi çok mutlu etti. Umarız kısa süre içerisinde Newegg ülkemizde aktif bir şekilde satışa başlar ve bizde uygun fiyata ürün almanın sistem toplamanın keyfine varırız. Newegg gibi yurt dışı alışveriş sitelerinin ülkemizde satışa başlamasının en büyük yararı geniş ürün yelpazesi ve uygun fiyat olacağını söylemeden geçmek istemedim.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

3 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler