Cuma, Mart 29, 2024

Apple’ın Ayakkabıları Satışa Çıkıyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ülkemizde oldukça büyük bir kesime sahip olan; “Apple’ın tüm ürünlerini kullanırım” diyenlere sevindirici haber eBay‘dan geliyor. Apple 1990‘lı yıllarda çalışanları için ürettiği ayakkabıların bir tanesini eBay‘da satışa sunuyor.

Apple denilince aklımıza teknolojinin tüm ürünleri gelsede, 1990’lı yılları biraz araştırdığımızda modayla yakından ilgilendiğini; hatta kıyafet, ayakkabı ve aksesuar ürettiğinide görüyoruz. Tabi işin ucunda Apple olunca ayakkabının telefon tablet özelliklerini taşımasınıda beklemiyo değiliz.

72e67ee06c4d8a7b565cb160b041303edfd9e782

Apple, o dönemdeki klasik ayakkabılarından bir çift beyaz ayakkabıyı eBay üzerinden satışa sunuyor. Ayakkabı gayet sade. Ayrıca üzerinde Apple’ın o dönemde kullandığı renkli logosuda bulunuyor. Apple’ın ürettiği ayakkabı Heritage Auctions adlı açık artırma şirketi tarafından 11 Haziran‘dan itibaren eBay’da açık artırmaya sunacak.

Açık arttırma 15,000$‘dan başlayacak. Bizim pazardan 15 liraya aldığımız dümdüz ayakkabı 15,000$’a satılacak gibi duruyor.Heritage Auctions ise açık artırmanın 30,000$’a kadar çıkacağını belirtiyor.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler