Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Amiral Gemisi Xiaomi 14 serisi Satış Rekorları Kırdı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Xiaomi markasının yeni serisi olan Xiaomi 14 serisinin özelliklerini ve fiyatlarını bildiğiniz üzere sizlere aktarmıştık. Tanıtıldığı günden bu yana yoğun bir rağbet gören seri, ilk olarak kendi topraklarında yani Çin’de 31 Ekim tarihinde satışa sunuldu. Gündemden düşmeyen Xiaomi 14 serisi, tasarımı, fiyatı ve performansı emsallerine göre kullanıcılar tarafından daha çok ön planda tutuluyor.

Satış rakamlarınıda  göz önünde bulundurduğumuz zaman, kullanıcılarını tatmin etmeyi başardığını söyleyebiliriz. Amiral gemisi dediğimiz seri Snapdragon Gen 3 mimarisine sahip olmaktadır. Bir Apple kullanıcısı olarak şunu da belirtmek isterim ki;  Snapdragon Gen 3 mimarisinin uyumu bir cihaza bu kadar yakışamazdı.

xiaomi 14 pro ozellikleri fiyati

Xiaomi 14 Serisi Ne kadar Satış Yaptı?

Şu anda sadece Çin pazarında satışa sunulan Xiaomi 14 serisi 10 gün gibi kısa bir süre içerisinde 1 milyon 450 bin satış elde ederek satış rekoru kırmayı başardı. Sağlanan satışlar sonrasında rakibi olan Apple’ı %0,8 oranlarında gerisinde bırakmayı başardı. Henüz daha Global olarak satışa sunulmamış bir serinin şu an ki büyük ilerlemesi fazlasıyla herkesi şaşırttı. Finansal yönüne değinecek olursak markasına oldukça değer kazandırmayı başardı.

Safa Harmanda
Safa Harmanda
Teknolojinin içinde kaybolan kendini geliştirmeye çalışan biri :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler