Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Fiyat Performans Telefonu Infinix Smart 8 Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Infinix tarafından üretimi sağlanan Smart 8 modeli tanıtıldı. Her geçen gün cep telefonu piyasasında ki fiyat artışları devam etmesi üzerine Infinix’in tanıttığı bütçe dostu ve fiyat performans diyebileceğimiz giriş seviyesi modelin tanıtılması, ilgiyle karşılandı.

smart 8 1

 

Hong Kong’da üretimi sağlanan cihazın özellikleri ve fiyatı oldukça merak ediliyordu. Neyse ki marka çok uzun bir bekleyiş sürecine girmeden yeni modeli duyurmuş oldu. Gelin şimdi Infinix Smart 8’in özellikleri ve fiyatını birlikte inceleyelim.

smartt 8 1

Infinix Smart 8 Özellikleri

 

Ekran : 6.6 inç HD+  çözünürlüğüne sahip bir LCD panel bizleri karşılıyor olacak. 90Hz ekran yenileme hızına sahip olan model bizlere 500 nit parlaklık sunmaktadır.

İşlemci : Cep Telefonların kalbi diyebileceğimiz bileşenlerden biri olan işlemcisine baktığımızda 8 çekirdeğe sahip UniSoc T606 12nm mimarisi  2x 1.6 GHz ARM Cortex A55, Mali-G57 MP1 grafik birimi bizlerin karşısına çıkıyor

RAM : 4 GB Sanal RAM desteğine sahip

Kamera: 8 Megapiksel değerinde  ön kameraya sahip. 13 megapiksellik arka kamera bizlere sunuluyor.

Depolama: 128 GB  

Batarya: 5.000 mAh batarya ve 10W hızlı şarj desteği bulunmaktadır.

Ek Olarak: Parmak izi okuyucu bulunmaktadır.

Beyaz, siyah, yeşil, altın renkleri bulunacak. Parmak izi okuyucusu cihazın yan tarafına konumlandırılmıştır. Cihazı açtığımız zaman bizleri Android 13 tabanlı XOS 13 sistemi  kullanıcılara sunulacak. Merak edilen Fiyatı bekleyenlerini oldukça sevindirdi.

Infinix Smart 8 Fiyatı

Özellikleri birlikte inceledik. Ek olarak renk seçeneklerinden bahsedecek olursak cihaz dört farklı renk seçeneğine sahip olacaktır. Beyaz, siyah, yeşil, altın renkleri bulunacak. 105$ dolar bandında satışa sunulacak olan cep telefonu sabırsızlıkla satışa sunulması bekleniyor.

Safa Harmanda
Safa Harmanda
Teknolojinin içinde kaybolan kendini geliştirmeye çalışan biri :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler