Cuma, Nisan 26, 2024

Amnesia: Rebirth, Frictional Games tarafından sonunda duyuruldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Aylarca süren bekleyişten sonra, Frictional Games sonunda sır gibi sakladığı projesini açıkladı. Amnesia: Rebirth, orijinal oyun dünyasında geçen yeni bir hikaye, ancak bu sefer Cezayir’deki gizemli bir kalede geçiyor.

XX1erL6v 400x400Cezayir çölünde bir şeyler ararken kendimizi gizemli bir kalenin içinde buluveriyoruz. Fragmanda bir bakış görüyoruz, ama net değil. Fragman aslında çok fazla şey gösteriyor, ancak çok fazla şey vaat etmiyor. Düşmüş bir uçak, bazı antik kalıntılar, kesinlikle güvenli olmayan gizemli makine parçaları… İtiraf edelim, bu fragmandan sonra hepimizin kafası iyice karıştı.

Şaşırtıcı olmayan bir şekilde, yine birinci şahıs ilişkisi ve çölde koşmanın zihinsel ve fiziksel etkilerini yaşayarak hayatta kalmaya çalışacağız. Elbette geri savaşamayacağız ancak kaçacağız ve saklanacağız. Ve canavarlarla birlikte, umutlarınız, korkularınız ve pişmanlıklarınızla da güreşmeniz gerekecek. Hayatta kalmak için için ne korkunç bir zaman.

Amnesia: Rebirth 2020 sonbaharında Steam‘de yayınlanacak. Ayrıca takipte kalın, çünkü yakında bu devam oyunu hakkında daha fazla ayrıntıya sahip olacağız.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler