Perşembe, Nisan 25, 2024

Among Us, Switch’de Bir Ayda 3,2 Milyon Kopya Sattı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Among Us, 2020 yılı içerisindeki en büyük oyunlardan bir tanesiydi. 2018 yılında piyasaya sürülmesine rağmen çevrimiçi oyun, COVID-19 salgınının sonucunda karantinaların ardından 2020 yılında patlama yaşadı.

among us switchde 23 milyon kopya satti 1

Video oyunları endüstrisinin hızlı ve tempolu değişimine rağmen, oyunun Switch tarafı bir ayda 3 milyondan fazla kopya sattığı için popülerlik görmeye devam ediyor.

Bu bilgi, Among Us oyuncu sayılarının Kasım zirvesinden düştüğünü iddia eden SuperData Research aracılığıyla belirtildi.

among us switchde 23 milyon kopya satti 2

Bunların arasında en çok göze çarpan olay, 15 Aralık 2020 yılında piyasaya sürülen Nintendo Switch sürümünün 3,2 milyon kopya satması ve ay boyunca oyunun en çok kazandıran sürümü olmasıydı.

Cep telefonunda Among Us’ı ücretsiz bir şekilde oynayabiliyorken, oyunu Switch’den belli bir ücret ödeyerek satın alabiliyorsunuz. Pahalı bir oyun olmasa da, premium bir oyunun 3 milyondan fazla kopya satması her açıdan büyük bir başarı olarak görülebilir.

among us switchde 23 milyon kopya satti 3

Among Us 2020 yılında listelerde hakimiyet kurarken, oyun 2021 yılına doğru ilerlerken başarısını sürdürmeye devam edecek gibi görünüyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler