Salı, Nisan 16, 2024

Amoung Us, PlayStation ve Xbox Konsolları için Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Biraz zaman aldı ama sonunda geliyor.

Amoung Us, 14 Aralık’ta PS4, PS5, Xbox konsolları ve Xbox Game Pass için çıkacak.

among us to add new map accounts system and more bbdt

Sürüm, önceki tüm içeriklerle birlikte gelir ve PlayStation konsollarında bir Ratchet & Clank kozmetik ürünü elde edeceksiniz. Oyunun bu konsollarda piyasaya sürülmesi iyi haber olsa da, daha da iyi haberler var: Oyun, herkesin birlikte oynayabilmesi için sistemler arasında çapraz oyuna izin veriyor. 4-15 oyuncu lobisi çevrim içi çok oyunculu ile desteklenir.

Amoung Us, Innersloth tarafından geliştirilen çevrimiçi çok oyunculu bir sosyal kesinti oyunudur ve ilk olarak 2018’de iOS ve Android’de piyasaya sürüldü ve o yıl daha sonra PC’ye gitmeden önce. Oyun daha sonra Aralık 2020’de Switch’e taşındı.

Oyun bir uzay gemisinde gerçekleşir ve her oyuncu bir Mürettebat Arkadaşı veya bir Sahtekar rolü üstlenir. Oyunda, mürettebatınızın başarısı, sizi öldürmeye çalışan Sahtekarları dışarı çıkarmadaki sosyal kesinti yeteneklerinize bağlıdır.

Oyun eleştirmenlerden olumlu eleştiriler aldı ve oyuncular tarafından çok beğenildi.

PlayStation ve Xbox konsollarında yayınlanmasının yanı sıra oyunun fiziksel sürümleri de kullanıma sunulacak . Her biri bölgesel kısıtlamalar nedeniyle kademeli olarak piyasaya sürülecek.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler