Cumartesi, Nisan 20, 2024

Android 10’un Yayın Tarihi Belli Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Google’ın geliştirdiği işletim sistemi Android’in yeni sürümünün ne zaman yayınlanacağı ortaya çıktı. İşte ilk önce Google Pixel cihazlarda yayınlanacak olan yeni sürümün çıkış tarihi ile ilgili bildiklerimiz;

Android 10’un Çıkış Tarihi

Google geçtiğimiz hafta yeni çıkacak Android sürümünün adının herhangi bir tatlı ile ilişkilendirilmeyeceğini, Android 10 olarak karşımıza çıkacağını söylemişti. Şimdi ise şirketin müşteri destek temsilcileri, Android 10’un çıkış tarihini onayladı.

İki farklı müşteri temsilcisi ile yapılan görüşmelerde, yeni sürümün ilk olarak 3 Eylül tarihinde Google Pixel cihazları için resmi olarak piyasaya sürüleceği belirtildi. İlk olarak bu cihaza gelecek olan Android 10’u, diğer Android cihazları alması biraz daha uzun sürecek. Güncellemenin tüm Google Pixel cihazlara geleceği belirtildi.

Android 10’un yeniliklerinin arasında katlanılabilir akıllı telefon ve 5G desteği, gelişmiş güvenlik ve desteğin yanı sıra, akıllı cevap, önerilen işlemler, canlı altyazılar, ebeveyn kontrolü ve karanlık mod gibi özellikler yer alıyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler