Cuma, Nisan 26, 2024

Asus ZenBook Pro Duo, 6 Eylül’de ABD’de Piyasaya Sürülecek

Paylaş

silkroad gaminggentr

Asus‘un ZenBook Pro Duo modeli, 6 Eylül‘den itibaren Amerika Birleşik Devletleri’nde satışa sunulacak. iki farklı fiyat yapılandırılmasına sahip olan ZenBook Pro Duo, 2,499 Amerikan Doları‘ndan başlayan fiyatlarla satılacak.

Her iki makinede de, modelin klavyenin üzerinde “ScreenPadPlus” dokunmatik ekranı, Nvidia RTX 2060 grafik kartı, bir adet Thunderbolt 3 bağlantı noktası, 1 TB NVMe SSD ve bir OLED ekranı bulunuyor. İki fiyatlandırma seçenekleri olan cihazlarda fiyat etiketi şu şekilde; 2,499 Amerikan Doları ve 2,999 Amerikan Doları.

Asus ZenBook Pro Duo ile ilgili görsel sonucu

Özellik Farkları

Bununla birlikte işlemci, RAM ve ekran söz konusu olduğunda iki model farklılık gösteriyor. Pahalı varyasyonlu model Intel‘in i9-9980HK işlemci, 32 GB DDR4 2666 MHz RAM ve 4K ekrana sahip iken, ucuz varyasyonlu model Intel Core i7-9750H işlemci, 16GB DDR4 2666MHz RAM ve FHD ekran paneline sahip.

Asus’un basın bülteninde yer alan bilgiye göre bu dizüstü bilgisayar versiyonlarının “hemen kullanılabilir” olduğu belirtilmekte ancak Amazon ve diğer satış platformları 6 Eylül veya daha sonraki bir tarihte satışa sunulacağını belirtiyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler