Cuma, Nisan 19, 2024

Android’in Geliştiricisi Andy Rubin Kendi Telefonunu Yapıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Android kavramının ilk geliştiricisi olan Andy Rubin artık kendi akıllı telefonunu yapmaya karar verdi. Piyasadaki akıllı telefonları süzdükten sonra patlama yapacağını düşündüğümüz Andy, pil, saat ve ağ bilgisinin göründüğü ufak bir resim paylaştı.

Android’in gelişticisi hangi marka ile çıkartacak ?

Şimdi şöyle bir gerçek var kabul edelim; her ne kadar adam Android‘in ilk gelişticisi olsa da, Dünya’da devam eden marka kavramı her şeyin önüne geçiyor. Bu tıpkı x firmasının gidip Çin’den ürettirip üstüne kendi logosunu bastıktan sonra satışa çıkartması gibi. O yüzden Andy‘nin geliştirdiği akıllı telefonun ben çok satacağına inanmıyorum.

android andy rubin

İlk gelen rapora göre cihaz çerçevesiz bir yapıda olduğu gibi, seramik sırtlar ile donatılmış durumda. Ancak bir iPhone 7 Plus modelinden daha büyük. Rubin ile yapılan iş birliğine göre Apple’ın 3D Touch uygulamasına benzer bir versiyon bu cihazda yer alacak.

Ek olarak 1080p LCD ekranı ile Xiaomi‘nin Mi Mix modeline çok benzettiğimizin altını çizelim. Bununla birlikte donanım tarafında bir şeyler söylemek için henüz erken hocalar. Essential‘ın yeni amiral gemisi 2017 yılının ortalarında piyasada yerini alabilir. Bakalım satış rakamlarını ve ilk tepkileri çok merak ediyoruz.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler