Çarşamba, Nisan 24, 2024

Galaxy S8 Alanlar Üç Ay İçinde İade Edebilir

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung Galaxy S8 tanıtımına günler kala ipleri sağlam tutmaya çalışıyor. Şimdi Güney Kore’de hazırlanan bir rapora göre Galaxy S8 alan müşterilere koşulsuz şartsız iade garantisi getiriyor.

Üç ay içinde iade garantisi!

Samsung’un bu sene başına gelen olaylar gerçekten çok üzücüydü. Olaylar artık Samsung başkanlarının televizyona çıkarak özür dilemesine kadar varmıştı hatırlarsanız. Samsung şimdi müşterilerinin gönlünü almak için yeni bir pazarlama stratejisi hazırlıyor.

Kore kaynaklı Invenstor tarafından yapılan haberlere göre Galaxy S8’i alıp üç ay içerisinde memnun kalmayanlara koşulsuz şartsız iade garantisi verecek. Bu durum müşterilerin çok hoşuna gidebileceği gibi, Galaxy S8 patlaması yaşanabilir. Ancak bu durumda olayı kötü yorumlayacak kişilere de fırsat doğacak.

galaxy s8 tasarim 1

Şirket dün Bixby adını verdiği sanal asistanını da bizlerle paylaşmıştı. Eğer teknik tarafta yine büyük bir sorun çıkmaz ise, bu sene Samsung‘un yılı olabilir.

Öte yandan Galaxy S8‘in üç aylık iade garantisinin tüm dünya genelinde mi yoksa belli ülkelerde mi olacağı henüz bilinmiyor. Özellikle Türkiye’deki işgüzar pek çok insanda bu durumu suistimal edebilecek performans var biliyorsunuz.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler