Cumartesi, Nisan 20, 2024

AnTuTu, Mart Ayının En Performanslı 10 Android Telefonunu Açıkladı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Telefon ve tabletlere Benchmark testi uygulamaya yarayan popüler test programı AnTuTu, Mart ayının en iyi performans gösteren 10 Android telefonunu açıkladı.

Listenin Zirvesinde Xiaomi’nin Amiral Gemisi Bulunuyor

AnTuTu, her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği bu listeye Mart ayının en iyi performans gösteren akıllı telefonlarını listeledi ve listenin zirvesini geçtiğimiz ay Mobil Dünya Kongresi kapsamında tanıtılan Xiaomi’nin yeni amiral gemisi modeli Mi 9’un Transparent Edition versiyonu oturmuş durumda.

Nubia’nın oyunculara yönelik geliştirmiş olduğu akıllı telefonu Nubia Red Magic Mars, Aralık ve Ocak aylarında üst üste listenin zirvesinde bulunuyordu ancak Qualcomm’un Snapdragon 855 yongasına sahip akıllı telefonların piyasaya sürülmesi ile beraber listenin sonlarında kendine yer bulduğu görülüyor. 

antutu

AnTuTu’nun paylaştığı listeye bakıldığında Xiaomi’nin Mi 9 Transparent Edition versiyonunun 372072 puan alarak birinci sıraya oturduğu görülüyor. Listenin ikinci sırasına bakıldığında ise yeni Xiaomi’nin amiral gemisinin stand versiyonun bulunduğu gözüküyor ve bu modelinde 371878 aldığı göze çarpıyor.

Listenin üçüncü sırasına bakıldığında ise Vivo’nun 12GB RAM kapasitesine sahip Vivo iQOO Monster Edition modeli bulunuyor. Bu model ise  365430 puan alarak listenin üçüncü sırasında kendine yer buluyor.

Listeyi sırasıyla Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S10+, Galaxy S10, Vivo iQOO, Lenovo Z5 Pro GT, Nubia Red Magic Mars, Honor V20 ve Huawei Mate 20 X takip ediyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler