Cumartesi, Nisan 20, 2024

Microsoft, Yenilenmiş Surface Book 2 Modelini Duyurdu

Paylaş

silkroad gaminggentr

ABD merkezli teknoloji devi Microsoft, Surface Book ailesinin bir üyesi olan Surface Book 2 modelini sessiz sedasız güncelledi.

Microsoft’un yeni nesil Surface Book 3 modelini ne zaman tanıtacağı henüz bilinmese de bugün şirket, resmi web sitesi üzerinde Surface Book 2 modelini yeniledi.

Yenilenen Surface Book 2’nin teknik özelliklerine bakıldığında ise 13 inç büyüklüğünde bir ekran ve İntel’in 8. nesil İ5-8350U modelinden gücünü aldığı görülen modele, 8GB RAM ve 256GB depolama alanı eşlik ediyor. Fiyat etiketine bakıldığında ise şirket tarafından 1499 dolar olarak belirlendiği görülüyor.

Serinin yenilenmeden önceki modeline bakıldığında harici bir NVIDIA ekran kartı bulunuyordu. Microsoft bu yenilediği modele harici bir ekran kartı konumlandırmamış durumda. Buda demek oluyor ki bu model ile oyun oynamak ne yazık ki mümkün olmayacak. Ancak yeni dört çekirdekli işlemci ile beraber Surface Book 2 gündelik kullanım ve iş için oldukça iyi olacaktır.

mıcrosoft

Microsoft’un ayrıca 17 Nisan tarihinde düzenleyeceği bir lansman ile beraber yeni ürünülerini tanıtmasıda bekleniyor. Yapılacak olan lansman yaklaştıkça yeni bilgilerin ortaya çıkacaktır. Bu bilgileri sizlere aktarmaya çalışacağız.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler