Cumartesi, Temmuz 27, 2024

AOC Dünyanın Bir Numaralı Oyun Monitörü Markası Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Oyun monitörü ve IT aksesuar markası AGON by AOC, IDC Çeyrek Bazlı Oyun Takipçisi’nin 2022 yılının dördüncü çeyreğine dair açıkladığı rapora göre, dünyanın bir numaralı oyun monitörü markası konumuna geldiğini ilan etti.

Ekran uzmanı AOC’nin oyun odaklı alt markası AGON by AOC, sunduğu en yeni teknolojiler (MiniLED ve DisplayHDR 1400 gibi), iddialı performans (360 Hz’e çıkan yenileme oranları) ve en yüksek oyun deneyimini sağlamaya verdiği taahhüdü sayesinde rakiplerini geride bırakarak küresel gaming monitörü piyasasındaki üst sıradaki yerini güvence altına almayı başarmış gözüküyor.

Geçen yıl, AGON by AOC hızlı, hızlı yanıt veren panellerin yanı sıra yenilenmiş tasarımlara da sahip olan 5. nesil AGON monitörlerini piyasaya çıkardı ve AGON PRO ürün grubunda yepyeni teknolojileri kullanmaya başladı.

AOC Küresel Pazarlama Başkanı Anna Stefańczyk şunları söyledi:

“Dünyanın bir numaralı oyun monitörü markası olduğumuz için büyük bir heyecan duyuyoruz. Oyun topluluğunun inanılmaz desteği ve sıradışı ürünleri muhteşem bir değerde sunma uzmanlığımıza her zaman güvenen, dünyanın dört bir yanındaki müşterilerimiz olmasaydı bu mümkün olmazdı. Biz büyümeye devam ettikçe, çeşitlilik gösteren oyun topluluğumuzun tercihlerini karşılamaya yönelik yenilikçi ve son teknoloji ürünleri piyasaya sunmaya devam edeceğiz.”

AGON by AOC, üç alt kategoride yer alan ürünleri ile geniş yelpazedeki oyunculara hitap eden, kapsamlı bir oyun monitörü ürün grubu sunuyor:

AOC GAMING: Zevk için oynayanlar ve çekirdek oyuncular için tasarlanmış bu monitörler, içerik üreticilerden ve streaming yapanlardan tutun, keşfin ve maceranın heyecanını sevenlere kadar, tüm beceri düzeylerindeki oyunculara hitap etmek için tasarlandı. AOC GAMING ürün grubu, oyun deneyiminin kendisinin önemini vurguluyor ve oyuncuların değişen ruh hallerine ve ilgilerine göre onlara çeşitli seçenekler sunuyor.

AGON by AOC

AOC GAMING kategorisi, yüksek kaliteli, yüksek performanslı monitörleri, hem giriş düzeyindeki büyük kitleye hem de orta düzeydeki oyunculara sunmak için, meşhur 24G2SPU/BK, 25G3ZM/BK ya da U28G2XU2/8K monitörler gibi ürünler ile değer odaklı bir yaklaşım sağlıyor.

AGON: Ana akım ve tutkulu oyuncular için hazırlanan AGON ürün grubu, en sevdikleri streamer ya da üst düzey espor oyuncuları gibi oyun camiasında kahraman olmayı hedefleyen rekabetçi oyunculara hizmet veriyor. Birinci sınıf tasarımı ve kullanışlı yan özellikleri ile, AGON monitörleri nişancı (shooter) ve Çevrimiçi Çok Oyunculu Savaş Arenası (MOBA) oyunları gibi çok oyunculu espor yarışmalarında akıcı ve sürükleyici bir deneyim sağlama konusunda kusursuz. AGON’un 5. nesil monitörleri, 240 Hz yenileme hızına ve 1 ms GtG kadar düşük tepki süreli, en yeni, 32 inçlik AG325QZN/EU gibi özel olarak tasarlanmış monitörler sunarak rekabetçi oyuncuların hızlı refleksler ve süratli karar alma ile gerçek yeteneklerini açığa çıkarmaları konusunda onların elini güçlendiriyor.

AGON PRO: En üst düzeydeki oyuncular için hazırlanan AGON PRO monitörleri, oyun teknolojisinin en iyisini isteyen üst düzeyi içerik üreticilerine, influencer’lara ve AGON by AOC’nin sponsor olduğu ünlü G2 Esports, RNG ve Furia Esports takımlarının profesyonel espor atletlerine yönelik üretildi.

Bu kişiler, rekabetçi bir odakla hareket ederler, kendi özellerinde en iyi performanslarını elde etmek için uğraşırlar ve üst düzey özelliklerin ve olağanüstü performansın yanı sıra gaming tutkularını gerçekleştirmek için eşsiz bir kaliteye de sahip olmak isterler.

İşte AGON PRO monitörleri, popüler espor, nişancı, Çevrimiçi Çok Oyunculu Savaş Arenası (MOBA) ve benzer başka yarışmalar için benzersiz bir deneyim sunarken, bu seri aynı zamanda League of Legends markalı AG275QXL modelini de sunuyor.

AGON PRO modelleri, 1000 nit tepe parlaklık ve lokal ışık kısma bölgeleri (AG274QZM) elde etmek için MiniLED arka aydınlatma ya da 360 Hz’e çıkan yüksek yenileme oranları gibi en yeni teknolojiler ve NVIDIA Reflex Analyzer (AG254FG) gibi profesyonellere yönelik araçlar ile sunuluyor.

KVM anahtarı ve USB-C bağlantısı (AG324UX) gibi dahili özellikler sayesinde, bu modeller içerik üreticiler ve profesyoneller için üretkenliği artırıyor. Bir yandan da Ekran Kalkanı (seçili modellerde) ya da

QuickSwitch kontrol aygıtı gibi eklentiler de, ister espor turnuvasında sahnede, ister evinizin oturma odasının rahatlığında olsun, oyun deneyimini büyük ölçüde geliştiriyor.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler