Salı, Ekim 22, 2024

AOC PDS271 Modeli 2017 COMPUTEX d&i Ödülü Aldı

Piyasaya yeni çıkan 24 inçlik PDS241 ve 27 inçlik PDS271 ünlü tasarım evi Studio F. A. Porsche ile işbirliği sonucunda ortaya çıktı. PDS serisindeki ekranlar, şık görünümleri ile görenleri kendine hayran bırakıyor. Diğer monitörlerin aksine, hem 24 inçlik PDS241 hem de 27 inçlik PDS271, arka tarafında herhangi bir güç ya da ekran bağlantısına sahip değil. Böylece yalnızca 5.2 mm kalınlığındaki ekstra ince bu ekran, bütün minimalist ihtişamıyla ışıldıyor. 3 taraftan da çerçevesiz paneli ise bu saf, minimalist görünümü daha da güçlendiriyor.

 

Metal ayağının modern, asimetrik tasarımı güzel bir görünüme sahip olmakla kalmıyor, aynı zamanda da işlevsel, benzersiz bir tek kabloluk çözüm sunuyor: Güç ve ekran kabloları doğrudan içinden geçerek harici, modüler bir kutuda toplanıyor. Bu sayede, ekranın arkasında herhangi bir bağlantı elemanı bulunmadığından arkadan sarkan herhangi bir kablo da olmuyor. Onun yerine, bir HDMI girişi (adaptör ile desteklenen DisplayPort sinyali) ve harici kutunun güç girişi, monitöre ihtiyaç duyduğu her şeyi sağlıyor. 

Untitled 2 - PC Hocası

PDS serisi monitörleri, AOC’nin 1920 x 1080 piksel çözünürlükte, keskin ve ayrıntılı görüntüler sunan en yeni AH-IPS panellerine sahip olarak sunuluyorlar. AOC’nin SuperColor WCG teknolojisi sayesinde, bu ekranlar sRGB renk alanının %100’ünü ve NTSC renk alanının da %90’ını kapsıyorlar. Monitöre aynı anda farklı açılardan bakan çok sayıda kullanıcı, 178°lik geniş görüntüleme açısı sayesinde canlı renklerin keyfini çıkarabilir. Flicker-Free Teknolojisi ve Düşük Mavi Işık Modu gibi ek özellikler ise sürekli kullanım boyunca gözlere verilen rahatsızlığı ve yorgunluğu azaltır.

BENZER:  Tam 57 İnç! Mini LED Panelli Oyuncu Monitörü Acer Predator Z57 Tanıtıldı!

Untitled 4 - PC Hocası

10. yıldönümüne yaklaşan COMPUTEX d&i ödüllerini, Tayvan Dış Ticaret Geliştirme Konseyi (Taiwan External Trade Development Council – TAITRA) ve iF DESIGN ASIA, Tayvan’ın başkenti Taipei’de düzenliyor. Ödülü kazananlar, altı uluslararası uzman tarafından 6 ve 7 Nisan tarihlerinde, beş kriter değerlendirilerek seçildi. Bu kriterler, inovasyon ve detaylandırma, işlevsellik, estetik, sorumluluk ve konumlandırma idi. Jüri, bu ödül için 8 ülkeden toplam 77 model seçti.

Ödül sahiplerine ödüllerinin takdim edildiği resmi ödül töreni 29 ve 30 Mayıs tarihlerinde düzenlendi ve resmi COMPUTEX internet sitesinde ve iF World Design Kılavuzu’nda da yayınlandı. Ayrıca ödüllü ürünler 30 Mayıs – 3 Haziran tarihleri arasında COMPUTEX fuarında sergilendi.

 

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler