Cuma, Mart 29, 2024

Apex Legends Gelirleri Büyük Oranda Düştü

Paylaş

silkroad gaminggentr

Battle Royale serisinin son temsilcilerinden biri olan Apex Legends yapılan pazar araştırmaları, son dönemde oyun için işlerin pek iyi gitmediğini gösteriyor. Henüz yeni sayabileceğimiz oyun için SuperData araştırma şirketinin yaptığı son araştırma, ciddi bir ilgi düşüşü olduğunu gösteriyor.

Apex Legends Gelirleri %74 Düştü

SuperData, Nisan ayı için yaptığı pazar araştırmasını açıkladı ve bu açıklamaya göre oyun 24 milyon kazanç elde etti. Bu rakam çok kötü bir rakam olarak görülmüyor olsa da Şubat ayında elde edilen gelirlere göre %74’lük bir düşüş söz konusu.

%74’lük bir gelir düşüşünün yaşanmasındaki en büyük nedenin ise Twitch yayınlarına olan ilginin düşmesi olduğu açıklandı. Şubat ayında 200 bin rakamlarında bulunan izleme sayılarının, Mayıs ayı itibariyle 20 bin seviyelerine kadar düştüğünü görmeye başladık.

Apex Legends

Tüm bunlar değerlendirildiği zaman Apex Legends oyununa olan ilginin bir hayli düştüğünü söyleyebiliriz. Oyuncuların ilgisini yeniden kazanmak adına yapıma yeni özelliklerin kazandırılması bekleniyor.

Yeni güncellemelerin ne zaman geleceği ve ne gibi yeniliklerin sunulacağı konusunda ise bir bilgi yok. PUBG, Fortnite gibi yapımların karşısında çok fazla tutunamayan oyunun çok uzun ömürlü olmayacağı gözüküyor. Belki yeni karakterlerin dahil edilmesi, yapımın biraz daha gündeme gelmesine neden olabilir. Fakat şu an için gidişat pek iyi değil gibi duruyor.   

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler