Perşembe, Nisan 25, 2024

Apex Legends Saviors Sezonu Duyuruldu! Neler Var?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Battle Royale yarışına sonradan dahil olsa da kendine has bir kitlesi olan Apex Legends, geçtiğimiz gün yeni sezonu için duyurusunu yaptı. Apex Legends Saviors olarak isimlendirilecek olan yeni sezon, oyunu bir kez daha hareketlendirmiş olacak.

Abartılacak çok büyük değişiklikler yok ama oyuna biraz daha renk getirecek düzenlemeler var diyelim. Ayrıca yeni sezonla beraber yeni kahramanımız da oyuna eklenmiş olacak. Zaten bu kahramanın bir süredir sızıntılarda da yer aldığını ve daha önce resmi görsellerinin de yayınlandığını biliyoruz.

Apex Legends Saviors ile Gelecek Yenilikler

Yeni sezon konusunda yeniliklerden söz etmeden önce şu kahramandan biraz söz edelim. Newcastle olarak isimlendirilen yeni kahraman, elinde taşıdığı kalkanı ve robocop benzeri zırhıyla öne çıkacak.

Kaçırmayın: Project Q Oyunu için İlk Görsel Geldi

Takım arkadaşlarını koruma gibi artıları da olacağı söylenen Newcastle karakterinin elinde bulundurduğu kişisel enerji kalkanıyla daha neler yapabileceğini de oyun içerisinde göreceğiz.

Apex Legends Saviors

Şimdi gelelim Apex Legends Saviors sezonu ile yapılan diğer düzenlemelere ve yeniliklere. Yeni sezonda oyunda, bir canavarın yer aldığı gözüküyor. Sezon tanıtım fragmanında canavarı da ölü olarak görüyoruz ama “ölü hayvanlar bile tehlike taşır” şeklinde bir ifadeye de yer verilmiş. Artık oyunda ne derece bir etkisi olacağını göreceğiz.

Bunun dışında yeniden düzenlenmiş olan derecelendirme sistemi ve Saviors savaş biletlerini de unutmayalım.

Saviors sezonu bu yenilikleri ve yeni karakteriyle beraber 28 Nisan tarihinden sonra gelecek deniyor. Ama tarih konusunda bir açıklama daha beklememiz gerekebilir.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler