Cumartesi, Nisan 20, 2024

Ubisoft’un Yeni Oyunu Project Q Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ubisoft’un çok oyunculu yeni bir oyun üzerinde çalıştığı, oyun dünyasının otoriter isimleri tarafından sızdırılmıştı. İddialı bir Battle Royale oyunu beklendiği söyleniyordu. İddialar iyice artınca, yeni oyun için bazı açıklamalar geldi. Ubisoft sızıntılar üzerine Project Q, isimli yeni bir proje üzerinde çalıştıklarını açıkladı.

Fakat bu yeni proje için beklentileri baştan sona değiştirecek bilgiler de geldi. Özellikle oyunun türü hakkında yapılan sızıntıların doğru olmadığını öğrendik. Battle Royale türünde yeni bir oyun beklemeyin.

Project Q için Çalışmalar Yeni Başlamış

Firma oyun için bir görsel yayınladı ve oyunun türünün Battle Royale olmayacağını belirtti. Bunun yerine PvP modları ile dikkat çekecek, eğlence odaklı bir oyunun geleceği söylendi.

“Eğlence odaklı bir oyun” cümlesi çok şey ifade ediyor. Bambaşka bir oyun da görebiliriz son dönemde çıkan popüler yapımları farklı şekilde yorumlayan bir yapımda görebiliriz. Bunları konuşmak için erken çünkü oyun için sadece bir görsel var.

Kaçırmayın: Yeni iPhone modelleri için bilgiler geliyor.

Görsel dışında oyun hakkında teknik anlamda çok fazla bilgi verilmedi. Bunun da bir nedeni var. Çünkü oyun henüz geliştirme aşamasındaymış.

Project Q

Oyun çıkana kadar daha çok değişiklik görebiliriz. Şu an için ne zaman çıkacağı konusunda da bilgi yok. Sadece şöyle bir şey var ki Ubisoft, Project Q için testler yapacaklarını açıkladı.

Oyunun hatalarını tespit etmek için oyuncuların katılacağı testler olacak. Firma oyuncuların bu testlere de ilgi göstermesini istedi. Bakalım ilk test süreci geldiği zaman, Project Q için daha fazla bilgi de elde ederiz. O zamana kadar paylaşılan görsel ile idare edeceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler