Cuma, Mart 29, 2024

F1 2022 Fiyatı, Çıkış Tarihi ve Diğer Tüm Detaylar

Paylaş

silkroad gaminggentr

Futbol oyunları kategorisinde FIFA serisi neyse, Formula 1 oyun kategorisinde de F1 serisi o. Formula yarışlarını seven oyuncular için EA Games ve Codemasters imzalı F1 serisinden daha iyi bir oyun seçeneği olmadığını düşünüyorum. İşte bu seriyi takip edenlere güzel bir haber verelim. Serinin yeni oyunu F1 2022 duyuruldu.

Çıkış tarihi, fiyatı ve diğer tüm detayları açıklanan oyunun yeni gözdelerden biri olmasını bekliyoruz. Yeni oyun bize neler sunacak ve en önemlisi de fiyatları nasıl bakalım.

F1 2022 Oyununda Sunulacak Değişiklikler ve Fiyatlar

Bir kere yeni oyun şöyle bir avantaj sağlayacak ki artık araçlar yenilenmiş durumda. Yakın zamanda tanıtılan yeni nesil Formula 1 araçları oyuna dahil edilmiş.

Yeni araçlarla beraber yeni F1 sezonu da yine oyuna dahil edilen artılar arasında. Zaten serinin yarış sezonlarına göre ilerlediğini de biliyoruz. Bu noktada 10 ayrı takımın ve 20 pilotun tamamen de oyunda yer alacağı açıklandı. Araçların modellemeleri üzerinde ise ekstra bir çalışma yapılmış. Bir hayli gerçekçi duruyor.

F1 2022

Bunların dışında yeni kurallar, adaptif bir yapay zeka yönetimi, bölünmüş ekranda çoklu oyuncu deneyimi, daha detaylı My Team bölümü, devam ettirilen kariyer bölümü gibi birçok artıyı da bulmanız mümkün olacak.

Kaçırmayın: BIOSTAR RX 6400 Tanıtıldı

Tüm bunların dışında F1 2022 ile VR desteği de öne çıkacak. VR desteği sayesinde sanki kendinizi yarışın içerisinde hissedeceksiniz.

Peki ya yenilenmiş ve daha başarılı grafikleriyle gelen F1 2022 için fiyatlar nasıl?

F1 2022

F1 2022 Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Oyun şu an ön sipariş sürecine açılmış durumda. 1 Temmuz 2022 tarihinde ise resmi olarak çıkışını yapmış olacak. Hem PS5 hem PS4 konsollarda hem de Xbox One ile Series serisinde ve PC platformunda oyunu oynayabileceksiniz. Fiyatlara gelince, çok düşük değil.

Konsollar için Fiyatlar

  • PS5 standart sürüm – 800 TL
  • PS5 Champions Edition Sürüm – 900 TL
  • PS4 Standart Sürüm – 700 TL
  • Xbox One Standart Sürüm – 699 TL
  • Xbox One Champions Sürüm 899 TL
  • Xbox Series X ve S Standart Edition – 799 TL
  • Xbox Series X ve S Champions Edition – 899 TL

PC Sürüm için Fiyatlar

  • Standart Sürüm – 599 TL
  • Champions Edition sürüm – 799 TL

F1 2022 için detaylar bu şekilde. Oyun için paylaşılan videoyu da yukarı ekledik. Ön siparişlerin başladığını tekrar hatırlatalım.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler