Cumartesi, Nisan 20, 2024

GeForce Now Game+ Paketlerine Ne Oldu?

Paylaş

silkroad gaminggentr

GeForce Now, ülkemizde Now Game+ adıyla hizmet veriyor. Açıkçası ülkemizde de ilgi gören bir oyun servisi. Genelde Now bulut oyun sistemine yeni gelen oyunları tartışıyoruz ama bu kez durum biraz daha farklı. Kontrol ettiğimiz zaman GeForce Now Game+ abonelik paketlerinde bir değişiklik olduğunu görüyoruz.

Servisin en ucuz paketleri bir anda abonelik sayfasından kaldırıldı. Hangi paketler kaldırıldı ve neler değişti bakalım.

GeForce Now Game+ Paketlerinde Değişiklik mi Var?

Abonelik sayfası kontrol edildiği zaman servisin, 1 hafta geçerli Premium paket ve 24 saat geçerli Premium paket seçeneklerini kaldırdığını görüyoruz.

Kaçırmayın: HyperX Cloud Alpha Kablosuz Kulaklık Nasıl? 

Sırasıyla bir haftalık paket 60 TL, 24 saatlik paket ise 20 TL olarak belirlenmişti. GeForce Now Game+ abonelik paketlerinde neden böyle bir tercih yapıldı bilmiyoruz.

Henüz resmi olarak bir duyuru ya da açıklamanın olmadığını da görüyoruz. Paketlerin kalıcı olarak mı yoksa belli bir süreliğine mi kaldırıldığı konusunda da bilgi yok.

GeForce Now Game+

Benzer bir durum yaşadık mı derseniz yaşadık. Günlük paket daha önce de abone sayfasından kalktı. Ama bu durum çok uzun sürmedi. Ortalama bir gün sonra paket geri döndü.

Belki sistemlerde bir güncelleme var, belki de tamamen bu paketlerin kaldırılması kararı alındı. Şu an için bilemiyoruz ama Now Game+ yapılacak değişiklikleri, açıklamaları takip ediyoruz. Bir açıklama gelecek olursak yine sizlerle paylaşmış olacağız.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler