Çarşamba, Mayıs 8, 2024

Apple AirPods Pro Görüldü: Tahmin Edilen Fiyata İnanamayacaksınız!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bu ayın başlarında Apple tarafından yayımlanan iOS 13.2 Beta’da yeniden tasarlanmış bir çift AirPod’un görüntülerine karşılaştık ve daha iyi gürültü önleme deneyimi sağlamak için kulak içi tasarıma sahip. Gürültü önleme ve suya dayanıklılık ile güçlendirilen AirPods modeli söylentileri bir süredir ortalıkta dönüyor ve bir çok kişi kısa sürede piyasaya sürüleceğini ön görüyor.

Çin merkezli bir EDN raporu, Apple beyciğimizin baştan yaratılmış bu yeni kablosuz kulaklarına “AirPods Pro” ismini vereceğini ve fiyatını ise 250 Dolar olarak belirleyeceğini öne sürüyor. Eğer ki bu söylentiler ve raporlar doğru çıkarsa bu yeni model kulaklık, kablosuz şarj teknolojisine sahip mevcut ikinci nesil AirPods’lardan sadece 50 dolar pahalı olacak.

Kılıflar şimdiden satılmaya başladı

gsmarena 003

Doğal olarak, mevcut AirPods modelin göre etrafında sopa ve kulak içi tasarım daha premium bir alternatif olarak sunulacak. Raporda, yeni AirPods’un üretimde olduğu ve ay sonunda tatil alışveriş sezonuna hazır olarak piyasaya sürülebileceği belirtiliyor.

Yenilenen “AirPods Pro, tomurcukların dış tarafındaki yeni açılı gövdesi ve daha büyük havalandırma deliği ile önemli bir yeniden tasarımı temsil ediyor. Yeni AirPod’ların şarj çantasının da, büyük ölçüde değişmesi bekleniliyor. Bunlara ek olarak daha üçüncü nesil AirPods’lar piyasaya sürülmemiş iken bir çok aksesuar üreticileri Amazon’da bu model için çeşitli kılıflar satmaya başladı bile.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler