Cuma, Mart 29, 2024

Apple, AirPods Pro Satın Alırken Kişiselleştirme Yapmanıza Olanak Tanıyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

28 Ekim 2019 tarihinde Apple, sessiz bir biçimde internet mağazalarında değişiklik yaptı ve AirPods Pro ismini verdiği yeni bir ürünü listeye ekledi. iOS 13.2 ile sızdırılan kulaklık, versiyonun tam sürümü ile birlikte mağazaya girmiş oldu.

Apple’ın Türkiye web sitesindeki mağazada görünmüyor fakat Apple’ın global web sitesi mağazasına gidip AirPods Pro’ya göz attığımız zaman turuncu renk ile yazılmış “Free Engraving” başlığı dikkat seçiyor. Görünüşe göre bu özellik şu an ülkemizde kullanılmayacak. “Free Engraving” ile cihazınızın üzerine herhangi bir yazıyı, rakamı yada ismi yazdırabiliyorsunuz. Bu kişiselleştirme Apple tarafından ücretsiz olarak sağlanıyor.

Airpods gravür

Özelliğin kullanımı ücretsiz fakat teslimat süresinin uzamasına sebep olabiliyor. Sipariş esnasında belirtmiş olduğunuz metin, lazer teknolojisi kullanılarak cihazınızın üzerine oyuluyor böylelikle terleme, aşınma, sürtünme ve türevi olaylarda silinmesi ve opaklığının kaybolması gibi durumların oluşmasına engel oluyor. Lazer ile cihaz üzerine işlendiği için yazdığınız metnin yahut kelimenin iyi seçilmesi gerekiyor.

airpods pro gravür pop up

Apple aslında bu gravür olayını ilk kez yapmıyor. Daha öncesinde de belirli bir ücret karşılığında Macbook modellerinin üzerine yapabiliyordu. Bu özelliği AirPods Pro ile devam ettirmesi büyük ihtimal ile hırsızlık olaylarına ya da toplu ortamlarda oluşan karışıklığa son vermek için yapıldı.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler