Cumartesi, Nisan 20, 2024

Apple GarageBand Uygulamasını Güncelleştiriyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Apple‘ın GarageBand uygulamasının sınırlarını büyütmek için bir planı var gibi duruyor. GarageBand uygulamasına gelen güncelleme ile birlikte artık daha fazla sayıda müzik aleti ve tekrar eden ritim seçenekleri kullanıcılara sunulacak. Şimdilik ücretsiz 8 adet yeni paket ve enstrüman uygulamaya eklenmiş durumda. Apple uygulamayı zenginleştirmek için zaman içinde daha fazla paket uygulama getirmeye devam edeceğini belirtiyor.

Bu güncellemenin amacıysa GarageBand uygulaması içerisinde müzik yaratan insanların çok daha fazla seçeneğe ulaşabilmesi ve kaynak bulabilmesi. Apple uygulama içerisinde düzenli olarak yeni şeyler ekleyeceğinin sözünü ne yazık ki vermiyor.

Söylenenlere göre uygulamaya gelecek büyük güncellemelerle birlikte yeni ses paketleri de eklenecekmiş fakat eğer bu sıklıkla olur ve yeni şeyler eklenirse zengin bir kaynak ortaya çıkar. Ayrıca kullanıcıların kendi ses paketlerini uygulamaya gönderebilmesi konusunda ise net bir şey söylemiyor. Ama eğer GarageBand uygulaması üzerine de yoğunlaşacaksa App Store benzeri ek bir uygulama sayesinde kolaylıkla bu işin üstesinden gelebilir.

apple garageband uygulamasini guncellestiriyor makale ici

Tahminlerime göre kaliteli ses paketleri için biraz bir ücret ödemek de gerekebilir çünkü uygulamanın içerisindeki ses paketleri App Store ürünleriyle çok benzer durumda ve uygulama içi satın alma tarzı bir şekilde kaliteli şeyler alınabilecek.

Apple ek olarak bu güncellemenin GarageBand’ın masaüstü sürümüne gelip gelmeyeceğini hakkında bir bilgi vermedi fakat iki uygulama senkronize olabiliyordu bu yüzden masaüstüne de gelecek gibi duruyor.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler