Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Apple, Hoparlör Sorununu Gideren Studio Display Firmware Güncellemesini Yayınladı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Amerika Birleşik Devletleri merkezli yazılım ve teknoloji devlerinden Apple, Studio Display için 15.5 belleniminin güncellenmiş bir sürümünü yayınladı. 19F80 yapı numarasına sahip yazılım güncellemesi Studio Display kullanıcılarının son zamanlarda yaşamakta olduğu sorunları ortadan kaldırıyor.

Şirket tarafından güncellemeye ilişkin yayımlanan sürüm notları, güncellemenin Studio Display’in hoparlörleri ile yaşanan ilgili bir sorunu çözdüğünü vurguluyor. Studio Display piyasaya sürüldüğü günden bu yana, hoparlör kalitesi ile ilgili şikayetlerin sayısı artıyordu. Apple bunlara istinaden, geçtiğimiz hafta yetkili servis sağlayıcılara, bazı müşterilerin Studio Display hoparlörlerinin kesintiye uğraması veya bozuk çalma sunması ile ilgili sorunlar yaşadığını bildiren bir not gönderdi.

apple studio display
Apple, Hoparlör Sorununu Gideren Studio Display Firmware Güncellemesini Yayınladı! 2

Yetkili servis sağlayıcılarına gönderilen notta, servis noktalarına ses kalitesi ile ilgili sorunlar yaşayan müşteriler geldiğinde teknik bir arızanın olmadığını ve ilerleyen günlerdeki bir yazılım güncellemesi ile çözüleceğinin belirtilmesi gerektiği yazıyordu ve şirket sözünü tutarak yazılım güncellemesini yayınladı.

Cihazınızın sürümünü güncellemek için yapmanız gereken tek şey Sistem Tercihleri’nden Yazılım Güncelleme menüsüne geçerek ilgili güncellemeyi kurup Mac’inizi yeniden başlatmak olacaktır.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler