Cuma, Nisan 26, 2024

Microsoft Viva Goals Genel Kullanıma Sunuldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Amerika Birleşik Devletleri yazılım ve teknoloji devlerinden Microsoft, Hedefler ve Temel Sonuçlar (OKR) hedef belirleme çerçevesini destekleyen, hedefleri ve ilerlemeyi izlemek için bir araç olan Microsoft Viva Goals hizmetini genel kullanıma sunduğunu resmi olarak duyurdu. Microsoft, şirketlerin ekiplerinin iş performansını kuruluşun en önemli iş hedefleriyle uyumlu hale getirmesine yardımcı olacağını belirtiyor.

Şirket, Viva Goals’ın genel kullanıma sunulması ile ilgili paylaştığı blog yazısında şu sözleri dile getirdi:

Viva Goals, şirketlere hitap ediyor.

microsoft viva goals
Microsoft Viva Goals Genel Kullanıma Sunuldu! 3

Microsoft Viva Goals, ekipleri kuruluşunuzun stratejik öncelikleriyle uyumlu hale getiren, sonuçları yönlendiren ve gelişen bir işletme olan bir hedef belirleme ve yönetim çözümüdür. İş liderlerinin daha yüksek performanslı ekipler oluşturmasına, İK liderlerinin çalışan deneyimini geliştirmesine ve çalışanların işte bir amaç ve aidiyet duygusu hissetmelerine yardımcı oluyoruz.

Microsoft

Microsoft Viva Goal aracı, bir şirketteki tüm ekibin şirketin hedeflerine dair sağladığı iş performansındaki ilerleyişi hakkında ne kadar yol kat ettikleri konusunda bilgiler sağlayan ve şirketlerin hedeflerini yönetme konusunda yardımcı olabilecek çok çeşitli özellikler sunuyor. Viva Goals’ı kullanarak sıfırdan OKR oluşturabilirsiniz.

Uygulama içerisinde bulunan yerleşik şablonlar ile birlikte OKR uyumlu Projeler ve Görevler oluşturabilir, özel panolar kurabilir ve OKR’leri dinamik olarak güncelleyebilir ve panolara bağlantılar ekleyebilirsiniz.

Microsoft Teams ile bağlantılı olarak çalışacak

microsoft teams
Microsoft Viva Goals Genel Kullanıma Sunuldu! 4

Microsoft’un Viva hizmet portföyünün bir parçası olarak gelen Goals, Teams entegrasyonu sunuyor ve tek bir yerden erişilebilirlik sağlıyor. Viva Goals, Microsoft ürünleri veya abonelikleri gibi ön koşullar olmaksızın bir web uygulaması olarak mevcut ve internet tarayıcısı üzerinden kullanılabilir.

Microsoft Viva Goals hizmetini kullanabilmek için Microsoft 365 F1, F3, E3, A3, E5, A5; Office 365 F3, E1, A1, E3, A3, E5, A5, 365 Business Basic, Business Standard, Business Premium veya SharePoint K, Plan 1 veya Plan 2 aboneliklerinden birine sahip olmanız gerekmektedir.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler