Cumartesi, Nisan 20, 2024

Apple ile Alay Eden Samsung da Kutusundan Şarj Aletini Kaldıracak

Paylaş

silkroad gaminggentr

SamMobile tarafından yayınlanan bir rapora göre Samsung‘un, yaklaşmakta olan amiral gemisi Galaxy S21’e şarj cihazı veya kulaklık dahil etmeyerek Apple’ın izinden gittiği söyleniyor. Samsung, bu raporda herhangi bir gerçek olup olmadığını henüz onaylamasa da, birkaç ay önce, Samsung’un gelecekteki akıllı telefonlarından bazılarına şarj cihazı eklemeyi düşündüğünü söylemişti, bu yüzden bu kimseyi şaşırtmamalı.

Samsung’un Apple ile alay etme ve kopyalamadan önce uzun bir geçmişi var. Güney Koreli şirket, iPhone X’teki kulaklık jakını çıkardığı için Apple ile alay etti, ancak bir yıl sonra, kulaklık jakını kendi amiral gemisi Galaxy cihazlarından çıkarmaya başladı ve kulaklık jakı olmaması nedeniyle iPhone ile alay eden reklamları sildi. Samsung’un şarj cihazı veya kulaklık içermeyen raporu doğru çıkarsa, şirketin iPhone 12’yi taklit eden en son reklamı, gelecekteki Samsung cihazlarının ana gruba katılma olasılığıyla aynı muameleyi görebilir.

xiaomi apple samsung charger 1
Apple ile Alay Eden Samsung da Kutusundan Şarj Aletini Kaldıracak 2

Güç adaptörünü dahil etmeyerek, şirket kesinlikle üretim maliyetini azaltmayı başaracak, ancak faydayı tüketicilere sağlayıp sağlamadığını görmek ilginç olacak.

Galaxy S21 serisinde S21, S21 + ve S21 Ultra yer alacak. Söylentilere göre Galaxy S21 ve S21 + düz bir ekran paneli kullanacak, en pahalı olan S21 Ultra ise kavisli bir ekran paneline sahip olacak. S21 serisinde tüm kenarlardaki çerçevelerin boyutu aynı olacak. S21 serisi Snapdragon 875 tarafından desteklenecek ve 25W hızlı şarj desteğine sahip olacak. S21’in arka tarafında üç kamera ve bir adet selfie kamerası olacak, bu da bir delikli kamera kesimi olacak. Galaxy S21 Ultra ise dört kamera lensine sahip olacak. Hem s21 hem de s21 Ultra’da, bir delikli kamera kesiti olacak bir yuva olan bir özçekim kamerası olacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler