Perşembe, Mart 28, 2024

Apple, iOS 13 Yayınlanmadan iOS 13.1 Beta’yı Yayınladı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

10 Eylül’den iki hafta uzaktayız, Apple’ın iPhone 11’i dünyaya duyurması muhtemeldir – bu, iOS 13 işletim sistemini lansmandan önce tamamlamanın fazla zamanı olmadığı anlamına gelir fakat ya Apple aslında o zamana kadar bitirmeyi planlamıyorsa ve iOS 13’ün bitmediğini kabul ederse? Bu nedeni bugün açıklayabilir, şirket iOS 13.1 için bir beta yayınladı.

Bunun bir yazım hatası olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz; Apple, iPhone’un, iPhone’a güvenle yükleyebileceğinizden onda birinden daha yeni bir işletim sistemi beta sürümü yayınladı. İşte ispat olarak değiştirebileceğiniz bir kanıt niteliğindeki değişiklik listesi. 9to5Mac, gerçek kullanıcıların farkedeceği değişiklikleri izliyor ve şu ana kadar pek fazla bir şey yok.

Vaat Edilen Tarihler

Bu durum oldukça sıradışı ancak geliştirici Curtis Herbert’in işaret ettiği gibi, belirli bir anlam ifade edebilir. Apple, AirPlay 2 ve FaceTime grup sohbetleri gibi yazılım özellikleri için vaat edilen tarihlere her zaman ulaşmayı başaramadı ve son birkaç yılda yama yapmak için ihtiyaç duyduğu utanç verici bazı yazılım hatalarına ve özellik açısından kritik güvenlik açıklarına sahip oldu.

airpods ile ilgili görsel sonucu

Apple geliştirme sürecini ve vaatlerini iOS 13’ün tamamı boyunca genişletebilirse, özellikle iOS 13.0’ı vurmak yerine, baskının bir kısmını azaltabilir, şirkete hataları ezmek için daha fazla zaman verebilir ve daha fazla gerçek kullanıcının bunları tespit etmesini sağlayabilir.

Ayrıca, AirPods Ses Paylaşımı’nın iOS 13.0 lansmanında çıkmayacağı anlamına da gelip gelmediğini merak konusu. Daha önce iOS 13 beta’larında göründüğü halde, değişiklik listesinde iOS 13.1’in bir özelliği olarak listelenmiştir.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler