Çarşamba, Nisan 24, 2024

Apple Kendini İfşa Etti: 2020 iPhone Modelleri Çentiksiz Olabilir

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bildiğiniz üzere 2019 yılı bitti bitecek ve bu yıl teknoloji dünyası için oldukça heyecan verici geçti ki tüketici akıllı cep telefonlarına yön verme konusunda Apple bir usta gibiydi. Çentik ekranları hayatımıza sokan sevgili Apple, 2020 yılında ki Apple modelleri için sanki kendi kendine bir sızdırma yapıyormuş gibi gözüküyor.

Apple, Twitter üzerinde ki Apple Support (@AppleSupport) sayfasının kapak fotoğrafını 2020 için yeniledi ve kapak görselinde yer alan iPhone modelleri kullanıcıların dikkatini çekti çünkü cihazlarda hiçbir şekilde çentik yer almıyordu. Durum böyle olunca bir çok kişinin aklına “Acaba Apple çentik sevdasından vaz mı geçiyor?” sorusunu ve türevlerini getirdi.

1500x500
Apple Kendini İfşa Etti: 2020 iPhone Modelleri Çentiksiz Olabilir 2

Konu ile alakalı Apple’dan bir düzeltme ya da basın açıklaması yapılmadı. Herhangi bir yabancı kaynakta da bu görsel ile alakalı bir belge yer almıyor fakat büyük ihtimal ile Apple, 2020 yılında çıkaracağı iPhone modellerinde artık çentik kullanmayacak gibi görünüyor. Mutlaka konu ile ilgili detaylar ortaya çıkacaktır, çıktığı zaman güncellemeleri sizlerle paylaşacağız.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler