Perşembe, Nisan 25, 2024

Apple Mac Pro’nun Türkiye Fiyatı Açıklandı: Rakamları Görenler Kalp Krizi Geçiriyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Apple beyciğimizin bu yıla damgasını vuran bomba ürünlerinden bir tanesi de yenilenen Mac Pro modeli oldu. Her bir bileşeni ayrı fiyatlandırmalar ile satılan 2019 model Mac Pro’nun Türkiye fiyatları da dudakları uçuklatan cinsten! Tüm özelleştirmeler ile sadece Mac Pro’nun en yüksek fiyatı 420.397,98 Türk Lirası olarak gözlerimizi büyülüyor.

Mac Pro Standart Fiyatları

Yenilenen 2019 model Mac Pro kendi içerisinde iki farklı modele ayrılıyor; bunlardan bir tanesi kule tipi bir diğeri ise raf tipi. Raf tipi modeli henüz satışta değil fakat fiyatı belli. Raf tipi kasa, 46.999,00 TL’den başlayan fiyatlarla karşımıza çıkıyor iken Kule tipi kasa, 42.999,00 TL’den başlayan fiyatlarla kalp krizi geçirmemize yetiyor ve artıyor da.

2019 Model Yeni Mac Pro’nun tüm bileşenlerini kendi ihtiyaçlarınıza göre yükseltebiliyorsunuz. Ekran Kartı, Bellek, İşlemci, Klavye ve Mouse seti, ekstra yazılımlar gibi cihazı cihaz yapan bir çok bileşeni eğer ki karşılayacak bir servetiniz varsa paşa paşa seçebiliyorsunuz. Yapacağınız tek bir yapılandırmada cihazın fiyatı iki katına yükseliyor.

apple mac pro 2019

Pro Display XDR

Yenilenen Mac Pro ile birlikte sahneye çıkan ve sevdalıların kalbini çelen Pro Display XDR monitör, partneri Mac Pro kadar dudakları ucuklatıyor. Mac Pro ve Pro Display XDR seti kurmak isterseniz malınız mülkünüz kısacası neyiniz var ise satıp yine de alamayacaksınız.

Ekran Seçenekleri

  • Standart Cam: Fiyatı 35.999,00 TL ve sadece kendi başına ekran olarak geliyor. Kendisini ayakta tutmasını istiyorsanız ekstra ücret ile ayak almanız gerekecek.
  • Nano-texture cam: Fiyatı 42.999,00 TL ve Apple’ın web sitesinde yer alan bilgiye göre bu camın standart camdan farkı şu: “Aydınlatmanın kontrol edilemediği ortamlar için inovatif nano-texture camlı bir mat ekran seçeneği de sunuluyor. Klasik mat ekranların yüzeyinde ışığı dağıtan bir kaplama bulunuyor. Bu kaplamalar kontrast oranının düşmesine, puslu ve parlayan bir görüntü oluşmasına neden oluyor. Pro Display XDR’daki nano-texture katman ise cama nanometre düzeyinde işleniyor. Böylece ışığı dağıtarak parlamayı olabilecek en düşük seviyeye getirirken muhteşem görüntü kalitesini ve kontrast değerlerini koruyan bir ekran ortaya çıkıyor.

apple mac pro 2019 fiyat

Pro Stand

Bir ton para verip Apple beyciğimizin muazzam ekranını satın aldık diyelim ama bunu ayakta tutabilmemiz için birazcık daha Apple bey ile içli dışlı olmamız gerekiyor. 7.199 Türk Lirası daha vererek ekranı ayakta tutacak asıl parçaya sahip olabiliyorsunuz.

apple mac pro 2019 ozellikler

VESA Montaj Adaptörü

Bu aparatın fiyatın stand fiyatına göre daha hesaplı çünkü kendisi 1.449 Türk Lirası fiyatında. Peki kendisi ne işe yarıyor? VESA ile uyumlu tüm 100×100 montaj kitlerine monitörünüzü takma olanağı sağlıyor.

Dostlar diyeceğimiz şudur ki bu güzel cihazları alacak bir babayiğit ülkemizde yoktur. Fiyatlar gördüğünüz üzere dudak uçuklatan ve ülke içerisindeki herkesin bütçesini kat ve kat aşan derecede yüksek. “O fiyata araba alır , ev dizerim ulan” diyecek ağabeylerde olacaktır ama unutmayın ki içerisinde donanım ile alacağınız performans çok muhteşem olacaktır.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

  1. Satın alınabilecek en pahalı parçalar ile bir bilgisayar toplasam yine de bu bilgisayarın dörtte bir parası etmez. Monitorun Standı fiyatına profesyonel monitor alınır. Kalan Parayla da Elma bahçesi alınabilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler