Cuma, Mart 29, 2024

Apple Music, Artık Bilgisayarlar’da!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Apple’ın çevirim içi müzik platformu olan Apple Music bugün, abonelerin iTunes ve ayrı bir Apple Music uygulaması yüklemesine gerek kalmadan, doğrudan tarayıcı üzerinden müzik dinlemesine olanak tanıyan bir web arayüzü geliştirerek büyük bir ilerleme kaydetmeyi başardı. Yeni web arayüzü beta.music.apple.com adresinde tüm Apple Music kullanıcıları için beta olarak başlıyor.

Arayüz, sanki Apple’ın yeni bağımsız Müzik uygulaması gibi görünüyor; şirketin web tarayıcısının içinde çalışması dışında macOS Catalina ile sistem içerisinde yer alarak Mac bilgisayarlara eklenecek.

Apple, Googl Chrome dahil tüm tarayıcılarda ve Windows 10, Chrome OS ve hatta Android gibi mobil platformlar dahil tüm cihazlarda çalışacağını söylüyor.

apple music browse

Bazı şeyler şu an eksik!

Site, Apple Music kataloğunun tamamına ve aynı zamanda kullanıcıların Apple Music’te olmayan kitaplıklarıyla senkronize ettiği tüm parçalara erişim sunuyor. Apple’ın kişiselleştirilmiş “Sizin İçin” önerileri de dahil olmak üzere Çalma Listeleri – ve Apple Music’in radyo istasyonları da beta sürümünün bir parçası olacak.

Beta olarak yayına giren site, amiral gemisi Beats 1 canlı yayınlarını, Apple’ın orijinal müzik video içeriğinden bazılarını ve akıllı çalma listeleri gibi bazı özellikleri şu an desteklemiyor olacak ancak Apple, zaman içinde web sitesini geliştirmeye devam edeceğini söylüyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler