Perşembe, Nisan 25, 2024

IFA 2019’da Neler Olacak?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bu yıl 59’uncusu düzenlenen IFA 2019, 6 – 11 Eylül tarihleri arasında Almanya’nın başkenti Berlin’de ziyaretçilere kapısını açacak. Binlerce kişinin ziyaret edeceği beklenilen fuarda 1939 firma- yeni teknoloji ürünlerini sergileyecek. Fuara geçen yıl 244 bin kişi gelmişti ve 1814 firma yeni ürünlerini sergilemişti.

Peki Bu Yıl IFA 2019’da Neler Olacak?

2018 yılında yapılan fuarda yapay zeka, gerçekliği artırılmış yeni televizyonlar ve enerji tasarruflu cihazlar ön plandaydı. Bu yıl da düzenlenecek IFA 2019 fuarında yine yapay zeka, akıllı ev sistemleri, sesli komutlar ve 5G cihazlar ön planda olacak. IFA fuarı bu yıl katılımcılara yapay zekanın yenilikçi eğilimlerini izleme, karşılaştırma, yeni teknolojilerle tanışma imkanı sağlarken, bunun yanında sesli komutları ve 5G’nin yoğun olduğu yeni ürünleri tanıtacak. Teknolojide çığır açan yeniliklerin dijital geleceğimizi nasıl şekillendireceğine dair konuşmalar düzenlenecek.

ifa teknoloji

IFA’yı organize eden Tüketici ve İletişim Elektronik Birliği (gfu) Yönetim Kurulu Başkanı Hans-Joachim Kamp, tüketici elektroniği pazarının bu yıl geçen yıla göre yüzde 1.8 gerileyerek yıl sonunda 740 milyar dolara gerilemesinin beklendiğini söyledi.

Fuarın önemli noktalarından biri de birçok Türk katılımcının olması. IFA 2019’da Çin, Güney Kore ve Japonya gibi ülkelerin ağırlığı olmasına rağmen Türkler de Fuarda kendilerini gösterecekler. Türkiye’den Vestel, Arzum, Simfer, Esco, Silverline, Kumtel, Fakir, Grunding ve Arçelik gibi firmalar yeni ürünleri ile fuardaki yerini almış durumda. Ayrıca Arçelik Ceo’su Hakan Bulgurlu IFA 2019 açılış konuşmasında yer alacak.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler