Perşembe, Nisan 25, 2024

Apple Music Kullanan Öğrencilere Müjde!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Apple Music’in indirimli öğrenci planı, Apple tv+ 1 Kasım Cuma günü başladıktan sonra Apple TV Plus’a erişebilmenizi sağlayacak. Eklenen bilgi notu öğrenci planının fiyatını hiçbir şekilde etkilemiyor: müzik yayını servisine tam erişim için halen aylık 4.99 Amerikan doları ödeyeceksiniz. Tek gerçek uyarı, her zaman olduğu gibi indirimli ücrete hak kazanabilmek için öğrenci olduğunuzu kanıtlamaktır.

Apple bunu kullanıcı çekmek için yapıyor

Apple genellikle bir şeyleri bedavaya ve hatta indirimlerle vermekten hoşlanmaz, bu nedenle Apple TV Plus’ın öğrenci planına eklenmesi biraz şaşırtıcıdır. Yine de akıllıca bir ekleme. Hizmeti gerçekten kârlı ve sürdürülebilir bir işletme haline getirmek istiyorsa, Apple kitlesel bir izleyici kitlesine ulaşmalıdır. Bunu yapmanın bir yolu, insanları daha sonra ödemek zorunda kalacakları dizilere bağlamaktır. Apple zaten bunu bir başka önemli yolla yapıyor: çoğu yeni Apple cihazının satın alımında bir yıllık tv+ aboneliği hediye olarak geliyor. Bu, Apple’ın yüzlerce milyon insanın potansiyel olarak bağlanabileceği ve abone olmaya devam edebileceği anlamına gelir.

Bir Apple sözcüsü paketin “sınırlı bir süre” için kullanılabileceğini söyledi, ancak bunun Apple TV Plus’ın bu yıl içinde mi yoksa hizmetin fiyatı kaçınılmaz olarak bir kez daha fazla içeriğe sahip olduğunda mı biteceği belli değil.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler