Cuma, Nisan 19, 2024

Apple Uygulamaları iOS 10’da Tarih Oluyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçtiğimiz günlerde iOS 10‘un tanıtımını gerçekleştiren Apple, yenilikleri de kullanıcıları ile paylaşmaya devam ediyor. Beta olarak indirilmeye sunulan iOS 10‘da önceden yüklü gelen uygulamaların istenildiğinde silinebileceği açıklandı. Detaylar ve iOS 10‘da silinebilecek uygulamaların listesi haberimizde.

iOS 10’da Uygulama Özgürlüğü

Cihazları kullanırken ön yüklü olarak gelen pek çok uygulama kimi zaman işimize yaramıyor veya kullanmıyoruz. Silemediğimiz için de sürekli olarak cihazımızın bir yerinde bulunuyor olması can sıkabiliyor ister istemez. Aynı şey Android cihazlarda da geçerli olduğu için, Apple bu konuda bir geliştirme yaparak iOS 10‘da ön yüklü olarak gelen uygulamaları özgür bırakma kararı aldı. Artık kullanıcılar istedikleri uygulamaları cihazından kaldırabilme yetkisine sahip olacak. Listeyi incelemeden önce iOS 10 hakkında detaylı bilgi almak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Zaten mantıklı düşündüğün zaman bir iPhone cihaza minimum 2 bin 500 TL bayılıyoruz. Bırakın da kendi uygulamalarımızı kendimiz yönetelim değil mi ? Bundan böyle iOS 10’da kullanıcılar da istedikleri uygulamaları silebilme yetkisi ile hareket edecek. Fotoğraflar, kamera ve mesajlar silinemiyor tabii ki. Temel uygulamalar haricindeki tüm uygulamaları iOS 10’da kaldırabilirsiniz. İşte o uygulamaların listesi:

iOS-10da-Silinecek-Uygulamalar-Listesi

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler