Cumartesi, Haziran 29, 2024

Apple Watch Series 10 için CAD Görselleri Sızdı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Apple Watch ailesinin devam modeli olarak gelecek Apple Watch Series 10 için yeni sızıntılar geldi. Yeni sızıntıların diğerlerinden ayrılmasını sağlayan önemli bir kısım var. Zira bu kez yapılan sızıntılarda saatlerin CAD çizimlerinin ortaya çıktığı gözüküyor.

Yeni saat tasarımının nasıl olacağına ilişkin önemli bilgiler veren görseller, saatin boyutunu da ortaya koyuyor. Tabii ki tüm bunları yeni paylaşılan CAD çizimlerinin doğru olduğunu kabul ederek söylüyoruz.

Apple Watch Series 10 Tasarımı Nasıl Olacak?

Yeni akıllı saatin ön kısımda kavisli bir ekranla beraber geleceği gözüküyor. Aslında bakarsanız mevcut olan akıllı saat tasarımından çok da farklı bir görüntü yok. Önceki modellere göre ekran konusunda ise yeni akıllı saatin daha büyük bir kullanım alanı sunacağını görüyoruz.

Çizimlerin analizlerini yapan teknoloji uzmanlarına göre ekranın boyutu 1,93 inç seviyesinde olacak. Bu da demek oluyor ki şu ana kadar sunulmuş olan akıllı saatler içerisinde en geniş ekrana sahip olan Apple Watch modeliyle karşı karşıya olacağız.

Apple Watch Series 10

Kasa boyutu kısmında ise serinin 46 mm’lik kasa sunacağı gözüküyor. Tüm boyutları paylaşmak istersek 46 mm X 39,7 mm X 11,6 mm boyutları karşımıza çıkıyor. Apple Watch Series 9 ile karşılaştırıldığı zaman, saatin kasa olarak da daha büyük olacağını net olarak görüyoruz.

Yeni akıllı saatte kalınlığın da biraz daha düştüğünü belirtelim. Yakın zamanda ünlü analist Ming Chi Kuo da bu konuda açıklamalar yapmış ve yeni saatin daha ince bir kasayla geleceğini söylemişti. Muhtemelen benzer bir durumun yaşandığını göreceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler