Salı, Ekim 22, 2024

Galaxy Buds 3 Resmi Sayfada Ortaya Çıktı! İşte Tasarım

Giyilebilir ürün sınıfında akıllı saatlerden sonra en büyük yarış kablosuz kulaklıklar alanında karşımıza çıkıyor. Yine burada da özellikle Apple ve Samsung arasında bir çekişme olduğunu görüyoruz. Bu sene de yarış çetin bir şekilde devam edecek zira hem Samsung cephesinde hem de Apple cephesinde yeni ürünler bekliyoruz. Samsung, Galaxy Buds 3 ile sahnede yer alacak. Yetenekleriyle AirPods cephesini zorlamasını beklediğimiz kablosuz kulaklık için hazırlıklarını sürdürüyor. Yeni kulaklık için sızıntılar da gelmeye başladı. Hatta son sızıntı ile kulaklığın tasarımı da ortaya çıktı diyebiliriz.

Galaxy Buds 3 Tasarımı Nasıl Olacak?

Samsung, yeni kablosuz kulaklık modellerinde kuyruklu bir tasarım yapısı kullanacak gibi gözüküyor. Bu yönüyle Samsung, biraz daha Apple’ın AirPods tasarımına benzer bir yapıya geçiş yapacak gibi duruyor.

Kulaklık başları kısmında ise tam kulak içi kulaklık tasarımı kullanılacak. Uç kısımda yer alan silikon başlık, AirPods Pro tasarımını andırıyor.

Gelelim kutu tasarımı kısmına. Yeni kablosuz kulaklığın kutu tasarımında da yeni nesil bir yapı karşımıza çıkıyor. Bu sefer kutunun üst kısmında şeffaf bir kapak tercih edildiğini görüyoruz. Ayrıca yassı tasarım yerine dikey bir kutu tasarımı kullanıldığını da ekleyelim.

BENZER:  Apple Vision Pro için Çıkış Tarihi ve Fiyat Duyuruldu

Galaxy Buds 3 3 - PC Hocası Galaxy Buds 3

Peki Kulaklık Nasıl Özellikler Sunacak?

Yeni kulaklığın özellikleri için çok fazla bilgi ortaya çıkmış değil. Şu ana kadar bilinen özelliklere göre kulaklıkta IP57 sertifikası bulunacak. Toza ve suya karşı dayanıklı olarak olan kulaklık, tek sürücülü bir tasarım benimseyecek.

Pil süresinin ise 24 saat gibi iddialı bir değer olması bekleniyor. Ayrıca tam kulak içi kulaklık yapısından da anladığımız üzere gürültü engelleme teknolojisi de sunulacak.

Şimdilik bu özelliklerin dışında neler sunulacağına ilişkin ek bilgiler ortaya çıkmış değil. Muhtemelen yakın zamanda yeni model için daha fazla sızıntı gerçekleşecek. Zira sızan görseller de Samsung’un sitesinde oluşturulan ürün sayfasından alınmış gibi gözüküyor. Ürün sayfası ortaya çıktıysa, Galaxy Buds 3 için çok daha fazla bilgi paylaşılabilir.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler