Çarşamba, Haziran 26, 2024

İşte Samsung Galaxy Watch Ultra! Tasarım Değişiyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung ve Apple arasındaki rekabetin sadece akıllı telefon alanında olmadığını biliyoruz. Akıllı saat pazarı, bu yarışın kıyasıya devam ettiği yerlerden biri. Görünen o ki gelecek yıl yarış çok daha kızışacak çünkü Samsung gaza basmaya hazırlanıyor. Marka Samsung Galaxy Watch Ultra modeliyle karşımıza çıkacak ve premium sınıf akıllı saatlerde yeni bir yarış başlatacak.

Samsung Galaxy Watch Ultra Tasarımı Gözler Önünde

Saat hakkında yavaş yavaş bilgiler de gelmeye başladı. Son paylaşımlarda saatlere ait olduğu söylenen render görselleri paylaşıldı. Bu görsellere göre marka tasarım konusunda değişikliğe gidiyor. Bu zamana kadar tamamen dairesel tasarımın sunulduğunu gördük.

Fakat bu yeni akıllı saatlerde köşeli bir yapı karşımıza çıkacak. Ekran yine tamamen dairesel olacak ama köşe kısımlara ek bir çerçeve eklenecek ve saat biraz daha kare haline gelecek.

Samsung Galaxy Watch Ultra

Ek olarak yan kısımda da yeni butonların kullanılacağını görüyoruz. Mevcut modellerde yer alan iki butonlu tasarım yerine 3 butonlu tasarım karşımıza çıkacak. Yeni eklenecek dairesel butonun işlevinin ne olacağı belli değil ancak renginin de kasa renginden farklı olacağını görüyoruz. Muhtemelen Apple Watch Ultra modeline benzer bir yapı olacak.

47 X 47,4 X 16,4 mm ölçülerine sahip olacak akıllı saatin beklenen teknik özelliklerinden de söz edelim.

Beklenen Özellikler

  • Ekran: 1.5 inç dönen çerçeveli ekran
  • İşlemci: Exynos W1000
  • Dayanım: 100m suya karşı dayanıklı. Toza karşı tam koruma
  • Pil: 578 mAh değerinde 100 saatlik pil ömrü
  • Beklenen Fiyat: 450-500 dolar civarlarında bir fiyat bekleniyor
Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler