Salı, Haziran 18, 2024

Apple Watch Series 3 için watchOS 8.7.1 Yayınlandı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Amerika Birleşik Devletleri merkezli yazılım ve teknoloji devlerinden Apple, Eylül 2021 tarihinde tanıtılan watchOS 8 işletim sisteminin küçük boyutlu güncellemeler içeren watchOS 8.7.1 sürümünü yayınladı. watchOS 8.7.1, watchOS 8.7'nin piyasaya sürülmesinden bir ay sonra yayınlandı ve genel itibariyle hata düzeltmeleri içeriyor.

Mevzubahis watchOS 8.7.1 güncellemesini yalnızca Apple Watch Series 3 modelleri kurabiliyor ve eğer bir Watch Series 3'e sahipseniz iPhone'daki Watch uygulamasının Ayarlar sekmesindeki Genel menüsü altındaki Yazılım Güncelleme sekmesine giderek indirebilirsiniz.

Yeniden başlatma sorunu giderildi

Güncellemeyi yüklemeden önce dikkat etmeniz gerekenler: Akıllı saatinizin en az yüzde 50 pil seviyesine sahip olması, şarj cihazına bağlı olması ve tabi ki telefonunuzun yakınında olması gerekiyor.

Apple'ın watchOS 8.7.1 güncellemesine ilişkin sürüm notlarına göre watchOS 8.7.1, bazı kullanıcılar için Apple Watch Series 3 modellerinde yaşanılan ve beklenmedik şekilde cihazın yeniden başlamasına neden olan bir hatayı düzeltiyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler