Cumartesi, Temmuz 27, 2024

OnePlus Nord Watch, İki Farklı Tasarım ve Beş Farklı Varyant ile Gelecek!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Hong Kong merkezli akıllı telefon üreticilerinden OnePlus’ın Nord Watch olarak adlandırılan ve yakın zamanda tanıtılması beklenilen bütçe dostu akıllı saati hakkında yeni spekülasyonlar ortaya çıktı. İddialara göre akıllı saat muhtemelen beş farklı boyutta ve iki farklı şekilde piyasaya sürülecek.

91mobiles tarafından paylaşılan görüntülerde akıllı saat hem Apple Watch gibi dikdörtgen hem de Galaxy Watch gibi dairesel tasarımda gelecek. Dikdörtgen ekran yapısındaki model iki farklı varyant sunarken dairesel ekran tasarımına sahip model üç farklı varyant sunuyor olacak ve böylelikle akıllı saat toplamda iki farklı şekil ve beş farklı boyutta gelecek.

Dairesel tasarıma sahip OnePlus Nord Watch varyantları:

Sızdırılan görüntülere baktığımız zaman, sağ tarafında iki düğmeli ve ekranın etrafında büyük bir çerçeveli dairesel bir saatin yanı sıra söz konusu çerçeveye sahip olmayan iki düğmeli başka bir varyantı görüyoruz. Üçüncü görseldeki dairesel yapıdaki akıllı saat, çerçeve barındırmıyor ve tek bir düğmeye sahip.

Dikdörtgen tasarıma sahip OnePlus Nord Watch varyantları:

Dikdörtgen ekran tasarımına sahip model ilk baktığımızda bizlere Apple Watch modelini hatırlatmayı başarıyorken içerisinde ikiye ayrıldığı noktada kayış kısımları ve ekran tipleri değişiklik gösteriyor. Birisi daha düz bir ekrana sahipken diğeri Apple Watch gibi hafif kıvrımlı bir ekranla karşımıza çıkıyor.

Dairesel ekran formuna sahip model 240×240 piksel çözünürlük ve 390×390 piksel çözünürlük sunan iki farklı ekran boyutunda gelirken dikdörtgen ekran formuna sahip model 240×280 piksel çözünürlüğe ve 368×448 piksel çözünürlüğe sahip iki farklı ekran boyutunda gelecek.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler