Cuma, Nisan 26, 2024

Xiaomi Buds 4 Pro Tanıtıldı! Özellikleri ve Fiyatı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Xiaomi, Premium ürün serilerine bir yeni kablosuz kulaklık daha kazandırdı. Xiaomi Buds 4 Pro modeli, hem tasarım açısından direkt dikkat çekiyor hem de teknik özellikler bakımından doğrudan üst segment kablosuz kulaklıklara göz kırpıyor.

Özellikle lansman renkleri beğenilen kulaklık AirPods Pro modellerine de rakip olduğunu söyleyebiliriz. Peki tam olarak özellikler neler? Hadi bakalım.

Xiaomi Buds 4 Pro Özellikleri Nasıl?

Amiral gemisi bir kulaklık olduğunu söyledik. Bunu karşılayacak teknik özellikler de var. Özellikler parlak altın renginin çok şık durduğu kulaklıkta, 11 mm dinamik sürücüler yer almakta.

10 mm sürücü kullanılan kulaklıklara göre bass konusunda daha tatmin edici olan seri, gürültü engelleme konusunda ise çok başarılı.

Aktif gürültü engelleme sistemiyle beraber donatılmış Xiaomi Buds 4 Pro, 48 dB seviyesine kadar gürültüleri engelliyor.

Xiaomi Buds 4 Pro

Gürültü engellemede ek bir artı da var. Öyle ki kulaklık, kullanıcılar koşarken ya da bisiklet sürerken bunu algılıyor ve rüzgar sesini aktif bir şekilde kesebiliyor. İsteyen kullanıcılar rüzgar sesi kesmemeyi tercih edebilir.

360 derece ses desteği ve LHDC 4.0 Codec desteği de olan yeni kablosuz kulaklık, pil konusunda ise 9 saatlik bir kullanım imkanı sunuyor.

Xiaomi Buds 4 Pro

Eğer işin içine kutuyu da dahil edecek olursak, 38 saate kadar pil ömrü elde edilebildiğini belirtelim.

Hem kablosuz şarj hem de hızlı şarj desteğinin olması, pil dolum süreleri konusunda da kullanıcıların tatmin edilmesini sağlayacak.

Bluetooth 5.3 desteği, IP54 sertifikası, HiFi yüksek kaliteli ses teknolojisi, Android ve iOS uyumu gibi artıları da olan Xiaomi Buds 4 Pro, şu sıralar ön siparişe de açılmış durumda.

Xiaomi Buds 4 Pro Fiyatı Nasıl?

Kulaklığın fiyatı, ön sipariş özel olarak 148 dolar olarak açıklandı. Ön sipariş sonrasında fiyatların 163 dolar olduğunu göreceğiz. Türkiye’ye ne zaman gelecek belli değil.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler