Cuma, Nisan 19, 2024

Üç Yeni Renge Sahip Beats Fit Pro, Apple ve Kim Kardashian Ortaklığında Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Amerika Birleşik Devletleri merkezli yazılım ve teknoloji devlerinden Apple’ın sahibi olduğu markalardan Beats bugün, Beats Fit Pro modelinin üç yeni renk seçeneğini Kim Kardashian ile gerçekleştirdiği işbirliği ile satışa sundu. Bu üç yeni nötr renk, önümüzdeki 16 Ağustos Salı gününden itibarinden şirketin resmi web sitesinde apple.com/kim adresinde satışa çıkacak.

Normalde yeni Beats Fit Pro renk seçenekleri görüntüleri geçen ayın sonlarında ortaya çıkmıştı fakat bu görüntülerde renk seçenekleri farklı isimler ortaya atmıştı. Yeni renk seçenekleri belirli Apple mağazalarında ve yetkili satıcılarında satışa çıkacak. Ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı henüz bilinmiyor.

beats fit pro kim kardashian
Üç Yeni Renge Sahip Beats Fit Pro, Apple ve Kim Kardashian Ortaklığında Tanıtıldı! 2

Beats, yeni renk seçeneklerinin lansmanının yanı sıra yeni bir “Beats x Kim” reklam kampanyasının da çıkışını yaptı.

Beats Fit Pro modeli; geçen yılın sonunda tanıtıldı ve esnek kanat uçları ile çeşitli kulak boyutlarında silikon kulak uçları sayesinde kulakta rahat bir hissiyat sağlıyordu. Şeffaflık modu, uzamsal ses desteği ve tek dokunuşla eşleştirme için H1 yonga setini kullanan kablosuz kulaklık “Hey Siri” desteği ve Apple cihazları arasında otomatik geçiş ile Aktif Gürültü Önleme sunarak tam bir Apple ekosistem ürünü olmuştu.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler