Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Oppo Watch 3 için Rezervasyonlar Açıldı: Teknik Detaylar Ortaya Çıktı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli akıllı telefon üreticilerinden Oppo, 10 Ağustos itibariyle (yarın) yeni nesil tabletini ve diğer cihazlarını tanıtıyor olacak ve şirket resmi çevrimiçi mağazasında Oppo Watch 3 serisinin rezervasyonlarını açtı. Resmi web sitesi, ürünü listemelenin yanı sıra akıllı saat hakkında bir takım bilgileri de gün yüzüne çıkarıyor.

Yeni nesil akıllı saat Oppo Watch 3 Pro; Her Zaman Açık Ekran (Always on Display) özelliğine sahip kavisli 1.91 inçlik AMOLED LTPO ekran ile birlikte geliyor olacak. Henüz standart model Watch 3 modelinin ekran özelliğini bilmiyor olmamıza rağmen her iki akıllı saat modeli de Qualcomm’un giyilebilir cihazlar için ürettiği Snapdragon W5 Gen 1 yonga seti platformunda güç alıyor olacak.

oppo watch series 3
Oppo Watch 3 için Rezervasyonlar Açıldı: Teknik Detaylar Ortaya Çıktı! 2

Qualcomm Snapdragon W5 Gen 1 yonga setine ek olarak şirketin geliştirdiği Apollo 4 Plus isimli yardımcı işlemci de bu akıllı saatlerin içerisinde bulunuyor olacak. Oppo Watch 3 modelleri; bir akıllı saatin sağlık tarafında beklediğimiz şeylerden olan EKG çekebilme özelliğine sahip olurken dijital teknolojiler tarafında eSIM ile NFC‘yi destekliyor olacak.

Hem Oppo Watch 3 hemde Watch 3 Pro modelleri, su geçirmeme konusunda 5ATM desteği sunacaklar. Cihazlar yazılım tarafında WearOS işletim sistemine ek olarak ColorOS Watch kullanıcı arayüzünü kullanacaklar.

Oppo Watch 3 serisi akıllı saatler Gümüş ve Siyah olmak üzere iki farklı renk seçeneğinde satışa sunulacaklar ve detayları yarın ki etkinlikte öğreniyor olacağız.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler