Cumartesi, Nisan 20, 2024

Apple Watch 8 için Önemli Bilgiler Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yeni iPhone modelleriyle beraber tanıtılmasını beklediğimiz Apple Watch 8 akıllı saat modeller yeni bilgiler geldi. Tabii ki tanıtıma kadar resmi bir bilgi görmek mümkün olmayacak ama ShrimpApplePro tarafından verilen bilgiler de yeni saat serisi için önemli sızıntıları işaret ediyor.

Tüm bu iddialara göre yeni akıllı saat modellerinde farklı bir strateji uygulanacak.

Apple Watch 8 ile Pro Modeli Arasında Farklar Olacak

Son bilgilere göre temel modelde çok büyük değişiklikler olmayacak. Tasarım konusunda Apple Watch 7 modeliyle arasında bir fark göremeyeceğiz. Malzeme kısmında da çok büyük bir fark olması beklenmiyor. Yine çelik ve alüminyum kasalı modeller göreceğiz.

Pro modelin ise biraz daha farklı olabileceği ve kasa malzemesi olarak da titanyum kullanacağı iddia edilmekte. Ayrıca yine Pro modelinde yeni sensörler ve yeni teknik donanımlar olacağı iddiası da var.

Apple Watch 8

Bu iddialar iPhone 14 serisi için ortaya atılan sızıntılarla da bağlantılı gözüküyor. Öyle ki iPhone 14 serisinde de Pro modellerle temel modeller arasında büyük farklar olmasını bekliyoruz.

Asıl yeni telefonların iPhone 14 Pro olduğunu göreceğiz. Buradaki sızıntıları değerlendirdiğimiz zaman, iPhone 14 modelinin, iPhone 13 serisinin revize edilmiş bir hali olduğunu göreceğiz.

Aynı durum Apple Watch 8 serisi için de geçerli olacak gibi duruyor. Tabii ki giriş kısmında da söylediğimiz gibi iddiaların ne kadar doğru olduğunu tanıtımla beraber öğreneceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler