Cuma, Mart 29, 2024

Oppo Watch 3 için Lansman Tarihi Belli Oldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geride bıraktığımız birkaç gün önce, güvenilir haber kaynaklarından Digital Chat Station, Çin merkezli akıllı telefon üreticilerinden Oppo’nun yeni nesil akıllı saatinin 10 Ağustos’ta tanıtılacağını öne sürmüştü ve bugün ise şirket Oppo Watch 3 serisinin önümüzdeki Çarşamba günü düzenlenecek lansman etkinliğinde tanıtılacağını resmi olarak paylaştı.

Lansman etkinliği, Oppo’nun yeni bir Zhimei Life isimli akıllı ürününü de içeriyor ve olacak Çin’de yerel saat ile birlikte 19.00’da başlıyor olacak. Şirket tarafından paylaşılan tanıtım afişi, Watch 3 serisindeki dönen düğmeyi gösteriyor fakat bilmediğimiz başka bir şeyi ortaya çıkartmıyor. Daha öncesinde şirket akıllı saatin gücünü Qualcomm’un Snapdragon W5 Gen 1 yonga setinden alacağını belirtmişti.

Lansman 10 Ağustos’ta!

oppo watch3 poster
Oppo Watch 3 için Lansman Tarihi Belli Oldu! 2

Oppo Watch 3 akıllı saat ailesinin üç farklı modelden oluşacağı belirtiliyor ve bu modellerden en az bir tanesi yonga seti tarafında Qualcomm’un giyilebilir teknolojiler için ürettiği amiral segmentindeki Snapdragon W5 Gen 1 yonga setini kullanacak. Yeni nesil akıllı saat yüksek ekran-gövde oranı ve LTPO panel ile gelirken, Apollo 4 Plus çift çip ve standart EKG özelliği sunacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler