Cuma, Mart 29, 2024

Samsung Galaxy Buds2 Pro Özellikleri Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Kore merkezli teknoloji devlerinden Samsung’un yaklaşmakta olan Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtılacak olan yeni nesil kablosuz kulaklık modellerinden Galaxy Buds2 Pro‘nun resmi görüntüsü ve teknik özellikleri lansman öncesinde internete sızdırıldı.

WinFuture tarafından sızdırılan raporda, Zenith Grisi renk seçeneğine ait görsel ile yeni nesil kablosuz kulaklığın tasarımını görmüş olduk. Bu renk seçeneği tamamen mat bir yüzey sunuyor olsa da orijinal Buds Pro’ya yakın bir tasarım sunuyor. Özellik tarafında ise Optimum Ses ve Gürültü Önleme için 10mm’lik sürücüler kullanacağı, Bluetooth 5.3 ile geleceği ve her iki kulaklıkta da birden fazla mikrofon bulunacağı belirtiliyor.

Ayrıca Galaxy Buds2 Pro modelinin, diğer Galaxy Buds modellerine kıyasla dış gürültüyü daha iyi engelleyecek “Akıllı Aktif Gürültü Önleme” özelliğine sahip olması bekleniliyor.

Zenith Grey Galaxy Buds2 Pro:

zenith grey galaxy buds2 pro
Samsung Galaxy Buds2 Pro Özellikleri Sızdırıldı! 2

Galaxy Buds2 Pro, desteklenen uygulamalarda daha sürükleyici bir ses deneyimi için 360 derece (Spatial Audio olarak bilinir) ses destekleyeceği belirtiliyor. Daha net telefon görüşmeleri için HD ses kalitesi sunacak olan kulaklık IPX7 sertifikası sayesinde 1m yüksekliğe kadar yarım saat su geçirmeme koruması sunacak.

Yeni nesil kablosuz kulaklık tek bir şarj ile 8 saat kesintisiz çalma süresi sunarken şarj ve saklama kutusu ile bu süreyi 29 saate çıkarıyor olacak. Kutu USB Type-C üzerinden şarj olurken kablosuz şarj teknolojisini de destekleyecek.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler