Cuma, Nisan 26, 2024

Apple Watch Series 5, Always-On Display Özelliğine Sahip!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Apple beyciğim bugün, Always-On Display özelliğine, yeni ve güzel kişiselleştirme seçenekleri sunan en son Apple Watch Series 5’i tanıttı. Cihaz bugünden itibaren ön siparişe açık (Sadece Amerika için geçerli)

Apple Watch, daima açık retina ekranı da dahil olmak üzere yeni donanımlarla hazırlandı. Kullanıcılar, bileklerini kaldırmadan yada cihaza dokunmadan saatlerinin yüzlerini görebilecekler ancak Apple’a göre, kullanıcıların bilekliği düştüğü zaman ekran kararacak. Bildirilen bilgilere göre, bu pil ömrüne etki göstermeyecek. Seri 5’in yaklaşık 18 saatlik bir pil performansı olacak.

Telefonda ayrıca, acil durum aramaları da dahil olmak üzere, bir takla atmanız durumunda yetkilileri uyarmak için dahili düşme algılama ile çalışan yeni bir yazılıma sahip olacak. Seri 5, rotaya ek olarak enlem ve boylam, eğim ve yükseklik gösteren dahili bir pusuluya sahip olacak.

Apple Watch always on display

Görünüm & Kişiselleştirme

Moda açısından baktığımız zaman, Seri 5, bir küflü titanyum ve bozulmamış beyaz bir seramik de dahil olmak üzere önceki nesillere göre daha fazla renk seçeneğine sahip olacak. Seri 5 ek olarak sportif Nike grupları ve Bougie Hermes grupları dahil olmak üzere bir dizi yeni kişiselleştirme seçeneğine sahip olacak.

Apple, Apple Watch’un sağlık açısından faydalarından başlayarak sunuma girdi. Açıklama, saatlerinde teknoloji ile tespit edilen ciddi tıbbi problemleri veya yaralanmaları olan insanlarla yapılan bir dizi röportaj videosu ile başladı.

Apple Research app

Apple, Sağlık Araştırmalarına Başlıyor!

Buna dayanarak, Apple, işitme, kadın sağlığı, kalp ve hareket için üç yeni araştırma çalışması başlattığını ortaya koydu. Araştırma çalışmasına katılmak isteyen herkes bunu Apple Research aplikasyonu aracılığı ile yapabilir. Şirket hiçbir kullanıcının bilgisine erişim sağlamayacağını belirtti.

Fiyatlandırma

Apple Watch Seri 5 GPS modelleri 399 dolardan başlıyor, GPS ve Hücresel destekli modeller 499 dolardan başlıyor ve bugünden itibaren (Sadece Amerika için geçerli) ön sipariş verebileceksiniz. 20 Eylül’den itibaren mağazalarda satışa hazır olacaklar.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler