Perşembe, Mart 28, 2024

Apple Watch Series 5, Kendi Tarzınızı Oluşturmanıza İmkan Tanıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Apple’ın, 10 Eylül 2019 saat 20.00 itibari ile başladığı lansmanında yeni iPhone ve iPad modelleri ile birlikte yeni nesil Apple Watch akıllı saatlerini de tanıttı. Seri 5 Apple Watch, satın alışınızda size kişiselleştirme olanağı tanıyor. Artık akıllı saatinizi satın alırken milimetresini, kayışını, kasa tipini vesaire istediğiniz seçeneklerde bağımsız olarak değiştirebileceksiniz.

Apple Watch Studio ile tanışın!

Apple, Watch Seri 5’i tanıttıktan hemen sonra ‘Apple Watch Studio’ adını verdiği kişiselleştirme servisini tanıttı. Bu servis sayesinde saatinizin; Boyutunu, kasasını ve kayışını istediğiniz biçimde birbirlerine bağlı olmaksızın değiştirebileceksiniz.

44mm Uzay Siyahı Titanyum Kasa ve Siyah Deri Kayışlı Apple Watch’ın satış fiyatı 899 dolar fakat diğer değişkenleri aynı bırakıp Seramik kasaya geçiş yaparsanız fiyat 1.399 dolara yükseliyor.

Screenshot 2019 09 11 Create your Apple Watch style Apple Watch Studio

Kasa Seçenekleri

Apple Watch cihazınızı dört farklı seçenekte özelleştirebiliyorsunuz; Alüminyum, Paslanmaz Çelik, Titanyum, Seramik şeklinde dilediğinizi seçebiliyorsunuz. Seçeneklerin her birinin fiyatı kaç dolar yükselttiğini ne yazık ki bilemiyoruz.

Kayış Seçenekleri

Kayış seçeneklerinde de 44mm Uzay Siyahı Titanyum Kasa ve Meyer Limonlu Deri Kayışlı Apple Watch’ın satış fiyatı 899 dolar iken sportif kayış seçeneğini belirlediğiniz fiyat 849 dolara gerileme sağlıyor. Deri ve Paslanmaz Çelik kayışların arasında fiyat artışı yok.

 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler