Cumartesi, Nisan 20, 2024

Apple Watch Series 8 Daha Büyük Bir Ekranla Gelebilir!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Haitong International Securities’ten Jeff Pu ve Ross Young’a göre, Amerika Birleşik Devletleri merkezli teknoloji ve yazılım devi Apple, yeni nesil akıllı saati üzerinde çalışmalara devam ederken daha büyük bir ekran modeli düşünüyor. Yeni akıllı saat modelinde daha büyük bir ekran ya da daha büyük ekran modeli görebiliriz.

Geçtiğimiz sene Ekim ayında Ross Young, “Apple Watch Series 8, üç farklı ekran boyutunda tanıtılabilir.” demişti şimdi ise Twitter’da ortaya çıkan spekülasyonlar hakkında demeç veren Young, Apple Watch serisine eklenecek olan yeni ekran boyutunun çaprazlamasına 1,99 inç olacağını iddia etti.

Yüzde 5 daha fazla alan sunacak!

apple watch series 8
Apple Watch Series 8 Daha Büyük Bir Ekranla Gelebilir! 2

Analist Jeff Pu’ya göre, Apple tedarikçilerinden Luxshare; bu sene içerisinde “üst düzey” olarak nitelendirilen 2 inçlik bir Apple Watch modelini tedarik edeceklerini belirtti. Ross Young tarafından 1,99 inç olarak belirtilen ekran boyutu Jeff tarafından 2 inç olarak nitelendiriliyor.

Apple Watch Series 7’nin 41mm’lik modeli 1,691 inç ekrana sahipken 45mm’lik modeli 1,901 inçlik ekran ile birlikte geliyor. 1.99 inç olarak iddia edilen yeni model ile 45mm Watch Series 7 ile kıyaslandığı zaman çaprazlamasına 0,089 inçlik bir ek alan sunuyor olacak ve bu da yüzde 5 oranında yeni alan sunacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler